Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan büyük sürpriz! Eda Ece paylaştı!

Yasak Elma’dan büyük sürpriz! Eda Ece paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, Türkiye’de 4. sezonuyla da çok konuşuluyor. Şimdilerde iki ülkeyi daha fethetmek üzere yola çıkacak! Pazartesi akşamları yayınlanan ve entrikası bol dizide biz çoktan unutsak da ilk sezonunda bambaşka isimler de kadrodaydı.

Alihan rolüyle Onur Tuna ve Zeynep rolüyle Sevda Erginci de hem oyunculuklarıyla hem de dizideki hikayeleriyle gündemden düşmüyorlardı. İki oyuncu da şimdi bambaşka dizilerde. Hatta dizinin 4. sezonunda Halit Argun da yok artık! Talat Bulut da diziden ayrıldı.

Ve daha pek çok isim geldi gitti, pek çok hikaye, pek çok olay, pek çok ilginç gelişme yaşandı. 4 sezon boyunca izleyenleri ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisi bizde bambaşka bir hikaye ile ilerlerken Meksika ve Panama halkı yeni tanışacak.

Hikayesindeki absürtlüklerle, yaşanan ilginç olaylar ve mantık dışı durumlarla birlikte Yasak Elma artık bir dönemin Yalan Rüzgarı’na benzetilen ve izleyicinin çoğu kez gülmek için izlediği bir dizi haline geldi.

Karikatürize edilmiş Yıldız gibi karakterlerin yanı sıra Ender gibi ilginç tavırları olan ve Şahika gibi enteresan kişilikli bir kimliğe sahip karakterlerle devam ediyor. Yeni sezonda Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun da katıldığı dizi, şimdi bambaşka bir hikaye ile devam ediyor.

Yasak Elma’nın şimdi bir başka macerası başlıyor! Meksika ve Panama’ya satılan dizinin yayını öncesinde Eda Ece’den geldi sürprizli haber. Ece, instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Meksika’da dizinin yayınlanacağı Calinos Entertainment tarafından yapılan sosyal medyadaki paylaşımı yayınladı.

Uluslararası platformda Türk dizi, film ve TV programlarının pazarlamasını yapan Calinos Entertainment, Meksika’da Yasak Elma dizisinin afişini paylaştı. Eda Ece de sayfasına taşıdı…

İşte o paylaşım…