Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor!

Sadakatsiz’e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin en sürükleyici dizilerinden biri olan Sadakatsiz, reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Ancak izleyici tepkili. Son bölümlerin çok sıkıcı olduğunu söyleyen izleyici yeniden aksiyon görmek istiyor.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Kanal D dizisi Sadakatsiz geçen sezon ekrana gelmeye başladı. Dr. Foster isimli İngiliz yapımı diziden uyarlanan Sadakatsiz, ilk bölümünden bu yana neredeyse her hafta izleyicinin yüreğini ağzına getirdi.

Her bölümünde ayrı bir aksiyonun yaşandığı Sadakatsiz dizisi reytinglerinde neredeyse hiç düşüş yaşamadan bugüne kadar başarısını devam ettirdi.

Sadakatsiz bu sezona da çok başarılı başladı. Hatta ilk bölümüyle reytinglerde 10’un üzerine çıkan ilk dizi oldu. Ancak bu zafer Kuruluş Osman’ın başlamasıyla sona erdi. Sadakatsiz hala başarılı ancak birinciliği ATV dizisiyle paylaşıyor.

Sadakatsiz'e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor! 11

İzleyici ise Sadakatsiz’in son bölümlerinden şikayetçi. Dizinin her bölümünde bir aksiyon yaşamaya alışan izleyici son bölümü çok sıkıcı ve hareketsiz buluyor. İzleyici acilen senaristlerin müdahele etmesi gerektiğini düşünüyor.

Ancak izleyici tarafından sıkıcı bulunmasına rağmen Sadakatsiz sosyal medyada yine en çok konuşulan dizilerden biri olarak yerini aldı. Özellikle Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras ile Asya’nın yakınlaşması ses getirdi.

İzleyicilerin, Sadakatsiz’in son bölümleriyle ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Sadakatsiz'e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor! 12 Sadakatsiz'e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor! 13 Sadakatsiz'e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor! 14 Sadakatsiz'e acil müdahale lazım! Seyirci aksiyon istiyor! 15