Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam sevenlerini ters köşe yapmaktan mutlu!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam sevenlerini ters köşe yapmaktan mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Ender karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Dizinin set ortamının çok güzel olduğunu, arkadaşlığın çok iyi olduğunu anlatan Şevval Sam, “Hikaye güzel, herkesin karakteri oturdu.Bu güzelliğin bir parçası olmak ister insan” diye konuştu.

Rol teklifi ilk geldiği zaman dizide olmayı çok istediğini belirten Şevval Sam, özellikle daha önce canlandırmadığı bir karaktere hayat vereceği için heyecanlandığını anlattı.

Şevval Sam, “Benim için çok yeni bir şey olacaktı, kötü bir karakteri oynamak. Hiçbir şey zaten mutlak iyi,mutlak kötü değildir. Bu karakter benim için çok lezzetli bir fırsattı, onu değerlendirmek istedim” açıklamasını yaptı.

İnsanların ilk başlarda kendisine karakter nedeniyle tepkiler gösterdiğine değinen Sam, “Başta insanlar çok tepki gösterdiler. ‘Böyle kötü rol olmaz’ diye. O bir performans yani” dedi.

Sevdiği işi yaptığı için kendisini çalışıyor gibi hissetmediğine değinen Sam’ın açıklamalarını Uçankuş TV’nin videosundan izleyebilirsiniz.