Ana sayfa Müzik Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam yeni sezon öncesi büyük müjdeyi verdi!

Yasak Elma’nın Ender’i Şevval Sam yeni sezon öncesi büyük müjdeyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin dördüncü sezon çekimleri devam ediyor. Dizide Ender karakterini canlandırmakta olan Şevval Sam, başarılı oyunculuğu ile takdir görüyor.

Karakteri olabildiğince abartan Şevval Sam, gerçek kimliği ile hiçbir şekilde özdeşleşmeyecek olan Ender karakterini fazlasıyla karikatürize eden performansa sahip.

Bunu da özellikle yapan oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda da yine izleyicilerin ekran başında oturmasının en önemli sebeplerinden birisi olacak. Yasak Elma’nın heyecanla beklenen dördüncü sezonu öncesinde ünlü oyuncudan gelen sürpriz hayranlarını daha da heyecanlandırdı.

Pandemi döneminde instagram üzerinden canlı müzik yapan, hayranlarından gelen istek şarkıları seslendiren Şevval Sam, yeni bir albüm çıkartacak. 4 gün önce instagram hesabından “Yakında güzel sürprizlerim var” diye mesaj bırakan ünlü oyuncunun sürprizi belli oldu.

“Geliyoor geliyoooor #karadenizalbümü geliyor!” mesajıyla fotoğrafını yayınlayan Şevval Sam hayranlarını çok mutlu etti. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık mesleğini birlikte yürüten Şevval Sam’ın albümü merakla bekleniyor.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam yeni sezon öncesi büyük müjdeyi verdi! 7