Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın “Kraliçe Ender”i Şevval Sam, son bölümde yine bombayı patlattı!

Yasak Elma’nın “Kraliçe Ender”i Şevval Sam, son bölümde yine bombayı patlattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma beşinci sezonuyla devam ederken reytinglerdeki başarısını koruyor. Kimi zaman saçmalığa varan konusuyla dikkat çeken Yasak Elma’nın en sevilen karakterlerinden biri de Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender. Bu çok başarılı karakter dün akşamki bölümde yine bombayı patlattı.

Yasak Elma’nın en sevilen iki karakteri Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız ve Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender. Bu iki çılgın karakter kimi zaman öylesine komik sahnelere imza atıyor ki izleyicileri ekrana kitlemeyi başarıyor.

Şevval Sam’ın canlandırdığı Ender karakteri, Yasak Elma’nın dün akşam yayınlanan bölümünde yine çok ilgi çekici bir sahneye imza attı. Ender, telefonda İngilizce konuşarak randevu aldı. Şevval Sam’ın İngilizce konuşurken ki aksanı çok başarılı bulunurken Ender yine “kraliçe” nidalarıyla övgü aldı.

Yasak Elma dizisi geçtiğimiz haftalarda reytinglerde yeniden birinciliğe kadar yükselmişti. Ancak dizi kısa süre sonra birinciliği yeniden en azılı rakibi olan TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’ya kaptırmıştı. Ancak her iki dizi de yedi bandındaki reyting puanlarında seyrediyor. Dolayısıyla Yasak Elma her an yeniden birinciliğe yükselebilir.

Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, ekranın sevilen yapımlarından. Absürt komedi türündeki dizide entrika hiç bitmezken, diziye heyecan katmak için pek çok yeni isim de katılıyor. Her sezon yepyeni isimlerle yoluna devam eden dizide sürpriz ayrılıklar da gündeme geliyor.

Diziden son olarak Ömer Kurtoğlu karakterini canlandıran Emre Dinler ayrıldı. Yeni katılan isim ise Şebnem Dönmez oldu. Şebnem Dönmez, dizinin hikayesinde Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru’nun annesi olarak yerini alacak. Oyuncunun dizi için oluşturulan imajı da büyük beğeni topladı. Şebnem Dönmez, uzun bir aradan sonra yeniden setlere Fox TV dizisi için dönüş yapmış oldu.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz’ın yer aldıkları Yasak Elma dizisi, reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren bir yapım. Dizinin 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce gündeme gelmişti.