Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı ile aynı kaderi yaşıyor!

Özge Yağız, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı ile aynı kaderi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Özge Yağız, kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanıyor. Yetenekleri ile ilgi toplayan, diksiyonunun çok güzel olması ile övülen oyuncu, mücadeleci bir kişiliğe de sahip.

Özge Yağız, 2016 yılında günlük dizi Adını Sen Koy’daki Zeliha performansı ile oyunculuk kariyerine başladı. Ardından kendisini üne kavuşturan Yemin isimli günlük dizinin hikayesinde Reyhan karakterini canlandırdı. Uzun süreli olan bu projeler ile 4 yılını geride bırakan oyuncu, ansızın güvenli alanından çıktı ve yıldızlar dünyasına adım attı.

Özge Yağız, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı ile aynı kaderi yaşıyor! 1

Günlük dizilerde yer alan oyuncular genelde az tanınan isimler oluyor. Burada parlayanlar ana akım televizyon kanallarında yayınlanan dizilere geçiş yaparak, bir anda kariyer patlaması yaşıyor. Bu isimlere en güzel iki örnekten birisi Hazal Subaşı, diğeri ise Özge Yağız… Her iki genç kadın oyuncu da Adını Sen Koy dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı.

Adını Sen Koy dizisinde popüler olan Hazal Subaşı, partneri Erkan Meriç ile yaşadığı aşk ile de gündeme gelmişti. Hazal Subaşı’nın günlük dizilerden ana akım televizyon kanallarındaki projelere geçmesinin ardından ikilinin ilişkisi de 2019 yılında sona ermişti.

Özge Yağız, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı ile aynı kaderi yaşıyor! 2

Hazal Subaşı, Çukur dizisi ile kariyer zıplaması yaşadı ve hem imaj olarak hem de özel hayatıyla ilgili tercihleri de çok değişti. Şimdi de benzer bir durumu Özge Yağız yaşıyor…

Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile aşkını noktalayan Özge Yağız’ın bu tavrı Hazal Subaşı’nı hatırlattı. Evlenmeleri konuşulurken çiftten gelen ayrılık haberi herkesi şaşırttı.

Özge Yağız’ın sevgilisi ile olan fotoğrafları instagram hesabından kaldırmasının ardından yapılan araştırmalarda çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Yakın çevresi yeniden bir araya gelebileceklerini belirtiyor. Ancak Hazal Subaşı’nın yaşadıklarının neredeyse benzerini Özge Yağız’ın da yaşıyor olması dikkatlerden kaçmıyor.. .

Baba dizisiyle yeniden kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Özge Yağız, imaj olarak da son dönemde değişiklikler sergiliyor…

Özge Yağız, eski rol arkadaşı Hazal Subaşı ile aynı kaderi yaşıyor! 3

Adını Sen Koy projesi zamanından bugüne hem Hazal Subaşı hem de Özge Yağız’ın değişimi hayranlarını fazlasıyla şaşırtıyor.

Her iki oyuncu da yeteneklerini sergilerken, daha iyi olmak için verdikleri çabayla da takdir kazanıyor.