Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka!

Yasak Elma’nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, ekranın entrikası ve kadın kadrosu bol dizilerinden birisi. Oyuncuların büyük kısmı kadınlardan oluşunca, dizinin makyaj odasında da keyifli anlar yaşanıyor. Sette iyi anlaştıkları yaptıkları pek çok paylaşımla da sosyal medyaya yansıyan oyuncular, kamera arkasındaki dostluklarıyla düşman çatlatıyorlar adeta!

Dizide Yıldız ve Ender karakterlerini oynayan Şevval Sam ile Eda Ece’nin dostluğunu bilmeyen yok. Kamera önünde yıldızları bir barışık, bir küs olsa da gerçek hayatta iki iyi dostlar. Sonradan diziye dahil olan ve Şahika karakterini oynayan Nesrin Cavadzade de iki oyuncuyla samimiyeti ilerletti.

Birlikte set dışında da vakit geçiren üç kadın oyuncuya yeni sezonda bir isim daha katıldı. Kamera arkasında birbirleriyle yakın ilişkiler kuran kadın oyuncular arasında artık Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da var.

Oyuncu, zaten Eda Ece ile diziden önce de yakındı. Hatta eşi Tarık Ünlüoğlu’nu geçen yıl kaybettiğinde Eda Ece’den de büyük destek görmüştü. Ece, Yasak Elma’ya geldiği için yaşadığı mutluluğu, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile verdiği pozlarla sık sık sosyal medyada da paylaşmakta.

Son olarak diziye Nilperi Şahinkaya da katıldı. Kadın kadrosu gittikçe genişleyen dizinin kulisi de hayli hareketli olmaya başladı.

Makyaj odasında hazırlanırken oyuncuların hali de sosyal medyadan yapılan paylaşımlara yansıdı.

İşte o anlardan kareler…

Yasak Elma'nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka! 10

Yasak Elma'nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka! 11

Yasak Elma'nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka! 12

Yasak Elma'nın kulisi matine gibi! Dizide birbirlerine kuyu kazıyorlar ama arkada durum bambaşka! 13