Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı katili arıyor! 4 çocuk annesi kadın iple boğuldu, Müge Anlı olaya el attı!

Müge Anlı katili arıyor! 4 çocuk annesi kadın iple boğuldu, Müge Anlı olaya el attı!

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sarsıcı bir cinayet hikayesinin detayları izleyicilerin kanını dondurdu. 3 yaşındaki oğlu, uyanıp ağladı! Sevgilisinin odasında iple boğulmuş halde bulundu! Bayrampaşa’daki otel vahşetinde yeni detayları Müge Anlı aktardı!

İstanbul Bayrampaşa’da geçtiğimiz günlerde kan donduran bir vahşet yaşanmıştı. Ferdane Kurt, 3 yaşındaki oğlu ile birlikte kaldığı otelde iple boğularak öldürülmüştü. Üstelik aynı otelde kalan sevgilisi Cemil Yar, cinayet sonrasında sırra kadem basmıştı.

43 yaşındaki, 4 çocuk annesi kadının büyük oğlu Can Bozkurt, katilin yakalanması için Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’ya çıktı. Hayatının son döneminde İstanbul’da 3 yaşındaki çocuğu ile sokakta kalan Ferdane Kurt’un oğlu; “Annem çok zorluklar yaşadı. Kalacak yeri yoktu. Kaymakamlık o otele yerleştirdi. O gece 3 yaşındaki kardeşim arayıp ‘anne yok’ diye ağladı. Ondan sonra annemi o adamın odasında bulmuş” diye anlattı.

Oğlu ağlayınca her şey ortaya çıkmış! Sevgilisi tam da o sırada kaçmış!

Müge Anlı, Ferdane Kurt’un öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar paylaştı. 3 yaşındaki oğlunun gece ağlaması üzerine odaya gelen otel yetkilileri Kurt’u odada bulamadı. Otele geldiği gün gönül ilişkisi yaşamaya başladığı Cemil Yar, tam da bu sırada oteli terk etti.

Otel yetkilileri odalara bakarken Ferdane Kurt’u olay yerini terk eden Cemil Yar’ın odasında iple boğulmuş halde bulundu.

Can Bozkurt, Müge Anlı’ya yaptığı açıklamada; “Annem, bu hayatta çok zorluklar yaşadı. Tek istediğimiz katilinin bir an önce bulunması” dedi.