Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde yapılan büyük hata fark edildi, her zaman izleyiciyi dinlememek lazım!

Yalı Çapkını dizisinde yapılan büyük hata fark edildi, her zaman izleyiciyi dinlememek lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonuna yönelik olarak sosyal medya platformlarında o kadar yoğun bir eleştiri kampanyası var ki, yapım ekibi neye eline atsa bir tepki dalgası ile karşılaşması çok normal bir durum haline geldi.

Dizinin ikinci sezonda değişen senaryo grubu ile birlikte karakterlerin farklılaşması ve hikayenin izleyicileri tatmin edememesi, geçen bölümde düşen reytingler ile bir şok yaşanmasına neden oldu. Dizinin reytinglerinde öyle ciddi bir düşüş yaşandı ki, adeta yapım ekibine atılmış büyük bir tokat gibiydi. Şimdi de durumu düzeltmek ve son yılların en önemli çıkışını sergileyen Yalı Çapkını dizisini kurtarmak için çareler aranmaya başlandı.

Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin gibi sevilen iki ismin diziye katılması izleyicileri mutlu etse de hikayenin aldığı yarayı telafi etmeye yetmedi…

Dizinin başrollerinde yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in güçlü uyumu ile ilk sezon yaşanan izleyici hayranlığı da yavaş yavaş etkisini kaybediyor. Artık hikayenin öne çıktığı ve izleyicilerin ekran karşısına geçmek için nedenler aradığı, merak unsurunun etkili olduğu bir süreç yaşanıyor.

İşte bu noktada yeni hikaye birçok izleyicinin diziyi bırakmasına mal oldu. Bu noktada geçen sezonun çatışma unsuru olarak öne çıkan ama birçok dizi hayranının ekipten ayrılmasını istediği Pelin ile Zerrin karakterlerinin yeniden hikayeye dahil olması yönünde adımlar atıldığı ortaya çıktı.

Pelin ve annesi Zerrin karakterleri izleyicileri o kadar sinir etmişti ve sosyal medyada öyle ağır bir linç kampanyası yaşandı ki, senaryo ekibinin ikinci sezonda bu iki karaktere ihtiyacı olmadığı zannedildi.

Ancak her zaman sosyal medyada duygusal tepkilerini abartılı şekilde sunan izleyicilerin dediklerini yapmanın doğru olmadığını da Pelin ve Zerrin karakterlerine yeniden ihtiyaç duyulması ile bir kez daha görmüş olduk.

Yalı Çapkını dizi projesinin yeniden eskisi gibi milyonlarca izleyiciyi peşinden sürükleyebilmesi için yapım ekibinin her yolu deneyeceği anlaşılıyor.

Pelin olarak izlediğimiz Buçe Buse Kahraman ile Zerrin olarak ekranda fırtına estiren Toprak Sağlam’ın hikayeye yeniden dönecek olması, bakalım izleyicileri ne kadar tatmin edecek?