Ana sayfa Dizi Haberleri Buçe Buse Kahraman hakkı olanı geri aldı, sert eleştiri yapanlar kaybetti!

Buçe Buse Kahraman hakkı olanı geri aldı, sert eleştiri yapanlar kaybetti!

tarafından ker_def

Yalı Çapkını dizisinin ilk sezonunda Buçe Buse Kahraman’a yönelik yapılan eleştiri dalgası, linç girişimine kadar ilerlemiş ve genç oyuncu da bu duruma çeşitli zamanlar isyan etmişti.

Buçe Buse Kahraman’ın sosyal medya üzerinde kendisine yönelik ağır sözleri mahkeme yoluna giderek cezalandırma tavrı da yaşananların oyuncuyu ne kadar ciddi şekilde etkilediğini ortaya koymuştu.

Pelin karakteri nedeniyle yaşanan bu durum, Yalı Çapkını dizisinin hikaye gücünün de bir sonucuydu aslında. Seyran ve Ferit’in arasına giren Pelin karakterin ülkenin en sevilmeyen dizi karakterlerinden birisine dönüştürüldü. Sosyal medyada da dizideki karaktere olan tepkiler aşırıya kaçınca, Buçe Buse Kahraman’ı da sıkıntıya sokan durumlar oluştu.

Sonraki süreçte diziden çıkartılması için yapılan kampanyanın başarılı olduğunu ikinci sezon öncesinde Pelin karakterinin artık hikayede olmayacağının ortaya çıkması göstermişti. Tabii ki Pelin karakteri çatışma unsuru olduğu için aslında Yalı Çapkını dizisi için vazgeçilmez bir noktadaydı ve dizinin ekibi de ikinci sezonda hikayeye yönelik eleştiriler artınca yapılan hatayı geri almak durumunda kaldı. Böylelikle Buçe Buse Kahraman yeniden diziye dahil oldu.

Sonuç olarak, genç oyuncunun popülerliğini ciddi şekilde artırak Pelin karakteri ile Yalı Çapkını dizisinin daha iyi sonuçlar aldığı da gözüküyor.

Buçe Buse Kahraman ise tüm yaşadığı bu sıkıntılı sürecin ardından yeniden dizinin ekibinde yer alıyor ve kendisini ağır şekilde eleştirenlerin artık sesinin bile çıkmadığı gerçeği de ortada duruyor.

Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile bir etkinlikte yaptığı dans ile sosyal medyanın gündeminde yer alan Buçe Buse Kahraman, rol arkadaşına da şu sözlerle övgüde bulundu:

“Afra’yı tebrik ediyorum, yanında olmak için geldim. Set güzel gidiyor. Çalışmaya devam ediyoruz. Biz de her hafta heyecanla yeni bölümü bekliyoruz. Çekimler güzel gidiyor.”