Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i olarak çok eleştirildi ama Buçe Buse Kahraman’ı asıl yeni rolünde görün!

Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i olarak çok eleştirildi ama Buçe Buse Kahraman’ı asıl yeni rolünde görün!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Buçe Buse Kahraman, Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin tepkisini alan bir isim olarak hatırlanıyor. Hatta geçen sezon sosyal medya üzerinde kendisine yönelik tacizlerden o kadar çok bıktı ki, oyuncunun isyanı hala hafızalarımızda yer almaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu, sosyal medyada hakkında yazılan olumsuz yorumlardan çok fazla etkilenmiyor olsa da, Yalı Çapkını dizisinin senaristlerinin etkilendiğini gördük. İkinci sezonda Pelin karakteri hikayede yer almayınca birçok izleyici bu durumdan çok memnun olduklarını açıklamıştı.

Ancak senaryoda Pelin gibi çatışma unsuru olan bir karakterin yerinin doldurulamaması önemli sonuçlara yol açtı. Hikayenin ilk sezona göre daha çok eleştiriler alması sonrasında senaristler çarelerden birisi olarak Pelin karakterini geri getirmeyi kabul etti. İşte bu durum ile birlikte Buçe Buse Kahraman da hem kendisine yönelik ağır eleştirilere en güzel yanıtı vermiş oldu hem de Yalı Çapkını dizisine Pelin karakteri ile yeniden dahil oldu.

Ancak oyuncunun dikkat çekmesi gereken bir başka projesi daha bulunuyor. Ünlü sanatçı Cem Karacı’nın hayatının anlatıldığı filmde Buçe Buse Kahraman da yer aldı.

Yalı Çapkını dizisinin Pelin'i olarak çok eleştirildi ama Buçe Buse Kahraman'ı asıl yeni rolünde görün! 7

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde rol alan Buçe Buse Kahraman, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Biyografi filmleri, içerisinde yer almak istediğim bir türdü. Bu kadar değerli ve ikonik bir sanatçının hayatı olması ister istemez bana hem Buçe olarak hem de oynadığım karakter açısından birçok sorumluluk yükledi.”

Senaryonun kendisini hemen projeye çektiğini ve rolü kabul etmesinin zor olmadığını anlatan Kahraman, Cem Karaca’nın hayatı ile ilgili de derin bir araştırma gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu, karakteri en iyi şekilde canlandırmak için araştırmaya büyük önem verdi ve filmin izleyicileri derinden etkileyeceği bilgisini verdi.

Yeni rolü için büyük mücadele ortaya koyan genç oyuncu, “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin izleyicileri etkileyecek bir proje olduğunun altını çizdi.