Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın oyuncusu, tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosunda!

Yasak Elma’nın oyuncusu, tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, ilk bölümüyle ekrana geldi. 6 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Olgun Toker ve Selin Yeninci’nin yer alıyor. Konusu ile dikkat çeken dizi, dram hikayesi ile kanalın da iddialı yapımı olarak öne çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarısının ardından Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizileriyle ekrana gelen İrem Helvacıoğlu, dram yönü ağır basan hikayede dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda ayrıca, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi isimler de yer almakta.

Yasak Elma'nın oyuncusu, tv8'in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosunda! 8

Bu arada dizinin oyuncularına bir yenisinin daha eklendiği hafta içinde gündeme geldi. Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da daha önce rol alan bu isim Gün Akıncı. Oyuncu, Yasak Elma dizisinde Cem karakterine hayat vermişti.

Onur Tuna’nın oynadığı Alihan’ın Amerika’dan gelen arkadaşı ve üst düzey yöneticisi Cem karakterini oynuyordu Gün Akıncı. 2018 yılında yer aldığı dizideki rolüyle beğeni toplarken, kilit bir karaktere hayat vermişti. Alihan ve Zeynep arasına girerek izleyicilerin tepkisini alan bir karakter olsa da hatırlanan bir rol hala.

Gün Akıncı, Yasak Elma dizisindeki bu rolünden sonra ortalarda görünmedi. Şimdi ise Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu, Kırlangıç Fırtınası isimli dizi ile 2017 yılında setlere adım attı. 1988 doğumlu olan Gün Akıncı, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Jeoloji Mühendisliği bölümünü akademik derece ile tamamlayan bir isim.

Yasak Elma'nın oyuncusu, tv8'in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin kadrosunda! 9

Bir dönem modellik yapan, basketbol kariyerini sakatlığı nedeniyle bırakan Gün Akıncı, dizi setlerinde yer almaya başlayarak oyunculuğa adım attı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Arda karakterine hayat verecek olan Gün Akıncı’nın kariyeri için bu dizi büyük önem taşıyor. İki kadının hikayesinin merkezinde olduğu dizi ile birlikte oyuncu da kendini yeniden sektörde hatırlatmış olacak.

Bir Dilek Tut isimli sinema filminde Altan Erkekli ve Vildan Atasever ile birlikte rol alan Gün Akıncı, bu iki proje ile tekrar gündeme gelmenin de farkını yaşayacak.