Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisindeki sahne Hercai dizisinden resmen kopya çıktı!

Kaderimin Oyunu dizisindeki sahne Hercai dizisinden resmen kopya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi, izleyenlerin uzun süre unutamayacakları bir projeydi. Dizinin iki başrol oyuncusu Ebru Şahin ve Akın Akınözü, ilk kez başrolde yer aldıkları Hercai dizisiyle büyük kitleler tarafından tanındılar.

Miran ve Reyyan olarak çok sevilen iki oyuncunun kariyerinde çok önemli bir dönüm noktasıydı aynı zamanda Hercai dizisi. Akın Akınözü, bu projenin ardından şimdilerde Kaderimin Oyunu dizisiyle Star TV’de Cuma akşamları izleyenleri ile buluşmakta.

Genç oyuncu, Hercai dizisindeki Miran karakteriyle çok sevilmişti. Bu kez izleyiciye bir ters köşe yapan Akınözü, eşini ve iki kızını terkedip başka bir kadınla bambaşka bir hayat süren bir adam rolünde. Dizide Öykü Karayel ve Sarp Apak ile başrolde yer almakta.

Hercai dizisini izleyen ve hala unutamayan pek çok izleyici, Akın Akınözü’nün yeni dizisini de merakla takip etmekte. Oyuncuya olan hayranlıklarını ve sevgilerini, sosyal medyadan bol bol gösteren Akınözü hayranları, dizinin reytingine de büyük katkı sağlıyorlar.

Kaderimin Oyunu dizisinin yayınlanan son bölümündeki bir sahne ise izleyenleri Hercai dizisine götürdü. Miran’ın Reyyan’a olan aşkından mutfağa girdiği o sahnenin aynısı, bu kez Kaderimin Oyunu dizisinde tekrarlandı.

Kaderimin Oyunu dizisindeki sahne Hercai dizisinden resmen kopya çıktı! 54

Akın Akınözü’nün oynadığı Cemal,sevdiği kadın için önlüğünü taktı ve mutfağa girip yemek pişirdi. Tabii Hercai dizisini dikkatle izlemiş olan izleyicilerin de gözünden kaçmadı bu sahne! İzleyenlerin keyif aldıkları sahneden sonra sosyal medyadan da iki dizideki benzer sahneye dikkat çekildi bol bol mesajlarla.

Kaderimin Oyunu dizisindeki sahne Hercai dizisinden resmen kopya çıktı! 55

Ayrıntıyı kaçırmayan izleyici, sadece sahnenin değil, Akın Akınözü’nün taktığı mutfak önlüğünün de aynı olduğuna dikkat çekti. Bu ayrıntı bilerek mi yapılmıştı, bir tesadüf müydü bilinmez ama Hercai dizisini izlemiş olanlar için Kaderimin Oyunu’ndaki bu sahne ile olan benzerlik de son derece fazlaydı!

Dikkatli bir izleyici, “Bu kadarı tesadüf değildir herhalde. Hercai’deki aynı önlük” yorumuyla da duruma dikkat çekti.

Kaderimin Oyunu dizisindeki sahne Hercai dizisinden resmen kopya çıktı! 56

Reytingleri kanalın beklentisini tam olarak karşılamasa da Kaderimin Oyunu dizisinin yurt dışından büyük rağbet görmesi, ikinci sezonu da garantilemesini sağlamıştı. Dizinin reytingleri ortalama sonuçlar alıyor ancak izleyenler şimdiden devam edeceği haberiyle mutlu olmakta.

Reytinglerin artık dizinin devamı için etkili olmadığını bilen izleyici de rahat. Endişeli bekleyiş olmadan bir sonraki sezon da süreceğini bildikleri diziyi gönül rahatlığıyla izlemeye devam ediyorlar.