Ana sayfa Sosyal Medya Mekanın sahibi dönüyor! İlker Kaleli’den proje bekleyenlere sürpriz dönüş sinyali!

Mekanın sahibi dönüyor! İlker Kaleli’den proje bekleyenlere sürpriz dönüş sinyali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlker Kaleli, okuduğu okuldan ödül alınca bir başka mutlu oldu ve bir de geri dönüş sinyali verdi. Ünlü oyuncu İlker Kaleli, geçtiğimiz gün katıldığı ödül töreninde yeni imajı ile dikkatleri çekti. Oyuncu, yıllar önce başrolünde bulunduğu Poyraz Karayel dizisiyle ödüle layık bulundu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen ödül töreninde, ‘Yaşayan Dizi Efsanesi’ ödülünün sahibi olan oyuncu, gençlerden böyle bir ödül almanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi.
,
Kendisinin de aynı üniversitede sanat yönetimi dalında eğitim aldığını açıklayan oyuncu, “Mutlu oldum. Çok gurur duydum. Bir eğitim kurumundan böyle bir ödül almak çok daha ayrı ve anlamlı bir gece düzenlemişler. Kültür Üniversitesi’nde sanat yönetimi okumuştum, benim için de nostaljik oldu” diye konuştu.

Çok uzun yıllar sonra yeniden aynı eğitim kurumuna geldiği için çok mutlu olduğunu anlatan oyuncu, gençlerin enerjisinden de etkilendiğini ifade etti. İlker Kaleli, “Buradaki samimiyet, içten daha hesapsız, gördüğüne, inandığına ödül vermeye gayret eden, oylama usulü yapılan bir durum var. Ödülün her türlüsü iyidir. Yine gençlerden, üniversite öğrencilerinden gelmesi de gurur verici” dedi.

Mekanın sahibi dönüyor! İlker Kaleli'den proje bekleyenlere sürpriz dönüş sinyali! 7

Görüşmekte olduğu işler olduğunu anlatan İlker Kaleli, henüz içine sinen bir senaryo ile karşılaşmadığını söyledi. Senaryo okumaya devam ettiğini anlatan oyuncu, “İnşallah yakın zamanda tekrar bir araya geleceğiz” diyerek setlere dönmek için istekli olduğunu söyledi.

Televizyon işlerinin sıkıntıya girdiğinin altını çizen İlker Kaleli, sette çalışanların yoğun çalışmalarına dikkat çekti. Oyuncu, şu sözleriyle dikkatleri çekti:

“Televizyon işleri sıkıntıya girdi gibi görüyorum. Konu aslında çok uzun, senarist ayrı yoruluyor, ekip ayrı yoruluyor. Nitelikli bir şey çıkması giderek zorlaşıyor. Onun da bir yapılış şekli var. Aslında mecrası benim adıma çok önemli değil. İnandığımız, hissettiğimiz, karakterine inandığımız işlerle geri geleceğim.”

İlker Kaleli, yeniden setlere dönmek için bir hayli istekli ama henüz içinde olmak istediği bir proje bulamadı. Oyuncu değerlendirmeye devam ediyor ve yakında müjde verebilir.

İlker Kaleli, en son Öğretmen isimli Fox TV dizisiyle 2020-2021 sezonunda izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Büyük beğeni toplayan rolüne ve iyi senaryoya rağmen Öğretmen dizisi sadece 9 bölüm devam edebildi.