Ana sayfa Dizi Haberleri Yılın en çok beklenen dizisi Üç Kuruş adım adım ilerliyor!

Yılın en çok beklenen dizisi Üç Kuruş adım adım ilerliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki sezon birbirinden iddialı dizileri arka arkaya ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bunlardan biri de Ay Yapım tarafından Show TV için çekilecek olan Üç Kuruş dizisi. Yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan Üç Kuruş, deyim yerindeyse adım adım ilerliyor.

Geçen sezonun fenomen dizilerinden Çukur’un final bölümünde çarpıcı bir tanıtımla izleyiciye geleceği duyurulan Üç Kuruş dizisinde işler, önümüzdeki sezon ekrana geleceği belirtilmesine rağmen çok yavaş gidiyor.

Üç Kuruş, günden bu yana özellikle Çukur’un hayranları tarafından çok büyük bir heyecanla bekleniyor. Sebebi yeni dizinin Çukur’dan izler taşıyacak olması. Üç Kuruş dizisi ilk duyurusunun ardından başrol oyuncularından birinin Uraz Kaygılaroğlu olacağı açıklandı.

Konusu itibariyle polis, mafya ve seri katil olmak üzere üç erkek oyuncunun başrolleri paylaşacağı dizide Kaygılaroğlu’nun mafya karakteri Kartal’ı canlandıracağı açıklandı. Polis Efe için ise Ekin Koç’un ismi geçiyor. Ancak oyuncu ve yapım şirketi arasında uzun süredir devam eden görüşme hala resmen sonlanmadı.

Yılın en çok beklenen dizisi Üç Kuruş adım adım ilerliyor! 7

Bir süre önce dört sezon boyunca Çukur’da Meke karakterini canlandıran, Netflix’te yayınlanan Fatma dizisinde canlandırdığı karakterle de dikkatleri üzerine çeken Aytaç Uşun’un da Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katıldığı açıklandı. Aytaç Uşun’un ardından Hazal Subaşı, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora, Burak Altay, Damla Makar’ın isimleri açıklandı. Ahmet Rıfat Şungar’la da görüşmenin devam ettiği belirtildi.

Dün ise ortaya atılan bir haber Üç Kuruş cephesini biraz daha hareketlendirdi. Habere göre en son Yasak Elma’da izlediğimiz Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş’un kadrosuna dahil oldu. Cavadzade Üç Kuruş dizisinde acılarla dolu hayatı olan Asiye isimli bir karakteri canlandıracak.

Görüldüğü üzere önümüzdeki sezon ekrana gelmesi planlanan Üç Kuruş dizisinde işler bir hayli yavaş ilerliyor. Ancak oyuncu kadrosunun önemli bir kısmı tamamlanmış görünüyor. Çukur hayranları da Üç Kuruş’un bir an önce sete çıkmasını bekliyor.