Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’yı çok özledik! Şevval Sam’ın Ender rolü kıymete bindi!

Yasak Elma’yı çok özledik! Şevval Sam’ın Ender rolü kıymete bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicilerle koronavirüs salgını nedeniyle yeni bölümlerle buluşamamak Yasak Elma dizisi ekibi için büyük bir talihsizlik… İzleyiciler ise heyecanla yeni bölümleri bekliyordu. Zira dizi 3.sezonunda iyice açılmış, son haftalarda da yükseliş grafi tutturmuştu.

Koronavirüs salgını nedeniyle setlerin iptal olmasının ardından büyük belirsizlik yaşanıyor. Şevval Sam,instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Uzak gibi geliyor ama illa göreceğiz güneşli günleri” diyerek hayranlarına sıcak bir mesaj yolladı.

Yazlık halini paylaşan oyuncuya birçok iltifat geldi. “Nasıl güzel bir kadınsınız” diyen takipçileri en çok da Yasak Elma’yı sordu.Ender’in entrikalarını özleyen dizi hayranları, “İnşallah güneşli günler gelsin hep beraber tv’de buluşalım. Özledik sizleri. Pazartesi akşamı bekledik ama yoktunuz, görmek istiyoruz sizleri alışkanlık yaptınız” diye yazdı.

Yasak Elma'yı çok özledik! Şevval Sam'ın Ender rolü kıymete bindi! 7

Yasak Elma dizisinin setinde çalışmaların ne zaman başlayacağına yönelik bir bilgi yok. Ekip, koronavirüs salgını nedeniyle evlerine çekildi. Oyuncular bu ortam hafiflemeden herhangi bir şey yapmak niyetinde değil. Ayrıca hatırlanacağı gibi Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade koronavirüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte ortak bir tavır takınmış ve setlerin durdurulması çağrıları yapmıştı.

Ünlü oyuncuların koronavirüs riski devam ederken dizi setine çıkmaları pek de mümkün görünmüyor.