Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşamayanlar 3. bölüm tanıtımı yayınlandı… Kıran kırana bir savaş geliyor!

Yaşamayanlar 3. bölüm tanıtımı yayınlandı… Kıran kırana bir savaş geliyor!

tarafından zk zk

BluTV’nin başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın Perşembe günü yayınlanacak, heyecanı ve gerilimi yüksek üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı.

İstanbul’a kendisini vampire dönüştüren Dmitry’i öldürmek için gelen Mia’nın (Elçin Sangu) hikayesini konu alan ve ilk iki bölümü geçtiğimiz hafta BluTV’de yayınlanmaya başlayan Yaşamayanlar’ın 3. bölümünde; Avcılar’la müttefik olan Mia kendisine yardım eden Numel’in (Birkan Sokullu) kim olduğunu öğrenmeye çalışacak. Kötülükleriyle nam salan Dmitry ise insanlar ve vampirler arasındaki anlaşmayı bozmak için harekete geçecek.

Yaşamayanlar 3. bölüm tanıtımı yayınlandı... Kıran kırana bir savaş geliyor! 7

“İnsanın ruhu masum değil, hepsinin içinde uyandırılmayı bekleyen bir kötülük var!”

Yayınlanan fragmanda; Dmitry’nin (Kerem Bürsin) “İnsanın ruhu masum değil, hepsinin içinde uyandırılmayı bekleyen bir kötülük var!” sözleri dizide vampirler ve avcılar arasında kıran kırana yaşanacak savaşın ilk sinyalini verdi.

‘Yaşamayanlar’ alternatif işlere imza atarak Türkiye’nin en sevilen dijital platformlarından biri haline gelen BluTV’de ekrana geliyor.

İşte Yaşamayanlar 3. bölüm tanıtımı: