Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşamayanlar dizisindeki cinsel taciz iddiasında yeni gelişme!

Yaşamayanlar dizisindeki cinsel taciz iddiasında yeni gelişme!

tarafından ker_def

Elçin Sangu ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Yaşamayanlar dizisi, Türkiye’nin ilk Vampir dizisi olarak ortaya çıkmıştı. İnternet platformunda yayınlanan dizi büyük merak uyandırsa da, sonrasında ciddi eleştiriler almıştı.

Dizide bir cinsel taciz olayı yaşandığına yönelik iddialar soruşturmaya dönüştü. Elit İşcan, Efecan Şenolsun’un kendisini taciz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Elçin Sangu ve Kerem Bursin’in de aralarında bulunduğu 18 kişi tanık olarak dinlendi. Tanıklardan ikisi şikayetçi İşcan’ı doğrularken, Bursin’in de aralarında bulunduğu 16’sı olaya doğrudan tanık olmadıklarını söylediler.

Oyuncu Elit İşcan’ın şikayeti üzerine aynı dizide rol aldığı Efecan Şenolsun hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Efecan Şenolsun hakkında, “cinsel saldırı” ve “hakaret” suçlarından 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şikayetçi Elit İşçan’ın beyanlarına yer verildi. Elit İşçan’ın ifadesinde şüphelinin kendisini zorla öpmeye çalıştığını söylediği belirtilen iddianamede, şüpheli Efecan Şenolsun’un da suçlamaları kabul etmediği kaydedildi.

Efecan Şenolsun şu aralar Çarpışma dizisinde Yakup karakteriyle yer almakta.