Ana sayfa Dizi Haberleri Yaşamayanlar dizisine ilk ciddi eleştiri geldi!

Yaşamayanlar dizisine ilk ciddi eleştiri geldi!

tarafından ker_def

Elçin Sangu’nun müthiş bir heyecanla katıldığı ve Mia karakterini canlandırdığı Yaşamayanlar dizisi bugün Blu TV’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin galasında ise ön gösterim yapıldı ve şanslı isimler Yaşamayanlar dizisinin ilk bölümünü izleme fırsatı elde etti.

Bu isimlerden birisi de Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan idi…

Doğan, dizideki oyunculukları beğendiğini ama derdini anlatma konusunda sıkıntı olduğunu yazdı.

İşte Oya Doğan’ın Yaşamayanlar dizisi izlenimi:

“Blu TV’nin yeni projesi Yaşamayanlar bu akşam başlıyor. Projenin oyuncu kadrosunda çok iyi isimler var ama en önemli kısmı Türkiye’de çekilen ilk vampir dizisi olması… O nedenle salı akşamı Hasköy İplik Fabrikası’nda dizi için bir gösterim düzenlendi. İlk bölümü izleme şansım oldu. Senarist-yönetmen Alphan Eşeli yayından önce “Bu proje bir hip hop vampir dizisidir. Fırsat verilirse bu ülkede sadece vampir dizisi değil, Jurassic Park bile çekilir” dedi ve gösterimi başlattı. Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Selma Ergeç, Nilperi Şahinkaya ve Efecan Şenolsun, Türkü Turan’ın başrollerini paylaştığı projeye saygım sonsuz. Çünkü Türkiye yapılmamış bir şeye ilk defa cesaret ettiler. Oyunculuklar başarılı. Fakat keşke senarist ve yönetmen Alphan Eşeli, dizinin ilk bölümde derdinin ne olduğunu anlatmak konusunda da aynı heyecanı ve özeni gösterseymiş. Ben diğer bölümlerini de tabii ki izleyeceğim. İlk vampir dizisinin nasıl devam edeceğini merak ediyorum.”