Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen bambaşka birisine dönüştü! Güzel dövüşüyor, iyi silah kullanıyor!

Yasemin Allen bambaşka birisine dönüştü! Güzel dövüşüyor, iyi silah kullanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aksiyon projelerinde üst üste yer alması ile birlikte Yasemin Allen’in yeteneklerinde de önemli bir ilerleme yaşandı. Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Dokuz Oğuz dizisi ile birlikte oyuncu kendisini biraz daha geliştirme fırsatı buldu.

Daha önce yurt dışında ilgi gören Strike Back isimli dizide aksiyon dolu anlarda yer alan oyuncu, Game of Thrones ekibinden bu dizi için dövüş eğitimleri almıştı.

Yakın dövüş ve silah kullanma konularında kendisini çok geliştiren Yasemin Allen, özellikle sert rollerin aranılan kadın oyuncusu konumuna geldi.

Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde canlandırdığı Albay Tomris karakteri ile ekranda bir hayli güçlü bir görüntü çizen oyuncu, sosyal medyaya yansıyan videolardaki haliyle de çok konuşuluyor.

Atış poligonunda farklı silahları iyi şekilde kullandığı gözlemlenen Yasemin Allen, ayrıca dizinin yakın dövüş sahneleri için de antrenmanlarda dövüş uzmanları ile birlikte çalışıyor.

Dokuz Oğuz dizisindeki dövüş sahnelerinin koreografisi için yoğun bir şekilde çalışan oyuncu, fiziğini iyi bir şekilde değerlendirmesinin yanı sıra, zorlu sahnelere yoğun antrenmanlar ile hazırlanmakta olduğunu da ortaya koydu.

Hayranları da oyucunun bu halinden bir hayli etkilendiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada övgü dolu paylaşımlar yapıyor.