Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Feride’ye merhaba! Camdaki Kız’daki Feride’nin bir benzeri Aile dizisinde ortaya çıkacak!

Yeni Feride’ye merhaba! Camdaki Kız’daki Feride’nin bir benzeri Aile dizisinde ortaya çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Nur Sürer, 3. sezonun ortalarında Camdaki Kız dizisinden ayrıldı. Feride karakterini canlandıran ve çok da başarılı bir performans ortaya koyan Nur Sürer, bu önemli dizinin ardından 2023 yılına yeni bir sürpriz ile başladı.

Nur Sürer’in çok başarılı Feride performansı hala akıllarda dururken, şimdi de Aile isimli yeni Show TV dizisindeki Hülya Soykan karakteri konuşulmaya başlanacak. Ay Yapım imzasını taşıyan yeni dizinin ilk bölümünü 14 Şubat Salı akşamı izleyebileceksiniz. Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en etkili isimlerinden birisi de Nur Sürer olacak.

Feride karakteri nasıl ki Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın başına büyük sorunlar açmış ise, yine aynı oyuncunun canlandıracağı Hülya Soykan karakteri de kızı Leyla Soykan’a büyük sorunlar çıkartan bir anne olacak.

Nur Sürer yine çok tartışmalı bir anne karakteri ile izleyicileri sinir edecek gibi gözüküyor. Leyla Soykan karakterinde ise izleyiciler bir başka tecrübeli isim Canan Ergüder’i ekranda izleme fırsatı elde edecek.

Yeni Feride'ye merhaba! Camdaki Kız'daki Feride'nin bir benzeri Aile dizisinde ortaya çıkacak! 8

Bugüne kadar canlandırmadığı, çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Canan Ergüder, Aile kavramının tartışılmasına neden olacak Leyla Soykan karakteri ile öne çıkacak.

Annesi Hülya’nın baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden ve bu yüzden de istemediği bir evlilik yapan Leyla karakteri, iki çocuk annesi olarak Aile dizisinin hüzünlü isimlerinden birisi olacak.

Nur Sürer ile Canan Ergüder ikilisinin sahneleri şimdiden büyük merak konusu oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan karakterinin ablası olan Leyla Soykan, izleyicilerin en dikkat etmesi gereken karakterlerden birisi olarak gözüküyor.

Yeni Feride'ye merhaba! Camdaki Kız'daki Feride'nin bir benzeri Aile dizisinde ortaya çıkacak! 9

14 Şubat’ta Show TV’de başlayacak ‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.