Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Deniz, Yargı’daki Ceylin karakteri ile benzerlik taşıyor!

Pınar Deniz, Yargı’daki Ceylin karakteri ile benzerlik taşıyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Yargı isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alıyor. Genç oyuncu, Kaan Urgancıoğlu ile de ikinci kez partner oldu. Aşk 101 dizisinde çok iyi uyum sağlayan ikili, hukuk temalı olan yeni Kanal D dizisinde yine güçlü bir enerji ortaya koydu.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz hayranlarının beklediklerinden bile daha iyi bir dizi olarak tarif ettikleri Yargı’nın iyi gelen reytingleri de mutlu ediyor… Dizide avukat Ceylin olarak izlediğimiz Pınar Deniz, kardeşi öldürülen bir karakterin duygusallığını da ekranda yansıtmayı çok iyi başardı.

Ceylin karakterinin kardeşinin katilini bulmak için ortaya koyduğu mücadele de dikkat çekici oldu. Pınar Deniz, kendisinin de aynı karakteri Ceylin gibi davranacağını söyledi.

Ceylin karakterinin yerinde olduğu takdirde kesinlikle aynı onun gibi davranacağını ifade eden Pınar Deniz, şöyle konuştu: “Ceylin’in yerinde olsaydım kesinlikle şüphelinin avukatı olurdum. Çünkü bir şekilde işin içinde neler olup bittiğini öğrenmek isterdim ve dışarıda kaldığımda bu bilgilere ulaşamazdım.”

Savcı Ilgaz’ın yerine kendisini koyduğu zaman ise Pınar Deniz, hassas bir dengenin olduğuna dikkat çekti. Böyle bir şey başına gelmeden ne yapacağını kestirmenin zor olduğunu ifade eden Pınar Deniz, şöyle konuştu:

“Belki olay bir şekilde netleşene kadar ben de delil saklayabilirdim ama asla kardeşimi kayırmazdım. Eğer suçlu olduğunu bilseydim; adalete teslim ederdim.”