Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’in Kars’taki çekimleri kısa sürdü!

Yasemin Allen’in Kars’taki çekimleri kısa sürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Allen, Aşıklar Bayramı isimli sinema filminin çekimlerine katıldı. İlk olarak Kırşehir’de başlayan projenin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen bulunuyor.

Aşıklar Bayramı filminin Kars’ta yapılan çekimlerine katılan isimlerden birisi de Yasemin Allen oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Yusuf karakterinin eski sevgilisi olarak filmde yer alan oyuncu, çekimleri tamamladığını söyledi. İki üç gün kadar Kars’ta kalan oyuncu kendi sahneleri bitince yeniden İstanbul’a döndü.

Bir arkadaşı ile görüntülenen Yasemin Allen, Kars’ta keyifli günler geçirdiğini de belirtti. Ünlü oyuncu projeden keyif aldığını sözlerine ekledi. Oyuncu instagram hesabından filmin yönetmeni Özcan Alper ile birlikte fotoğrafını da paylaşarak mutluluğunu dile getirmişti.

Yasemin Allen'in Kars'taki çekimleri kısa sürdü! 7

Hevas Ali isimli bağlama ustasının oğlu Yusuf ile yaşadığı yol hikayesinin anlatıldığı proje merakla bekleniyor. Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Yasemin Allen, geçen sezon sadece 6 bölüm süren İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinin ardından, Olağan Şüpheliler isimli dijital dizi projesinde yer aldı. Oyuncu, yeni dönemde ise henüz bir dizi anlaşması yapmadı.