Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi Koç Burcuna; “Mart ayı maddi açıdan zor geçecek” dedi

Yasemin Kutsi Koç Burcuna; “Mart ayı maddi açıdan zor geçecek” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi youtube kanalında tüm burçlar için Mart ayını yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü astrolog, Koç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Koçlar, 7 yıldır burcunuzda seyreden Uranüs sizin burcunuzu terk edip Boğa burcuna geçiyor. Yani duygusal hayatınız süper devam ederken maddi hayatınız  aynı doğrultuda gitmiyor. Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda olması size maddi açıdan kaygı hissettirecek, bu ay işle ilgili çok fazla birşey beklememenizi öneririm.Maddi kaygılar sizi daha çok para harcamaya yöneltebilir buna da dikkat etmenizi öneririm. Endişelerinizi bir kenara bırakın.

Venüs Kova burcunda ve size çok güzel etkileri var, dostluklardan gelen desteklere işaret ediyor. Bu dönemde bir ev satın alımı veya kiralama söz konusu olabilir. Şayet kardeş veya çocuklarınız varsa biraz onları dinlemenizi ve sorunlarına çare olmanızı tavsiye ederim.

İlişki hayatınızda ise bu dönem her şey yolunda olacak. Yalnız Koçlar yeni insanlarla tanışabilir, ilişkisi olan Koçlar ise ilişkilerini bir adım ileriye taşıyabilir. 2 Mart’tan itibaren davet ve ziyaretler var, bazı durağan olan olaylar harekete geçecek. 7-18 Mart arasında verdiğiniz bir karardan vaz geçeceksiniz. Evlilik kararı veya iş değiştirme kararı  gibi.

11-25 Mart arası sağlıkla ilgili bazı değişiklikler söz konusu. Size tavsişyem;Bu dönemde hiçbir sağlık sorununuzla uğraşmayın çünkü olumlu bir cevap alamayacaksınız. 17-18 Mart tarihleri aydınlık zamanlarınız olacak. 20Mart’tan sonra da öz güveniniz artacak. 24-31 Mart arası zihniniz son derece açık olacak en güzel ve hayati  kararlarınızı bu günlerde verecek ve yolunuzu seçeceksiniz.