Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Koç burcu yorumunda aşkta can sıkıntısı uyarısı!

Nuray Sayarı 25 Şubat – 3 Mart haftalık Koç burcu yorumunda aşkta can sıkıntısı uyarısı!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumlarına büyük ilgi var. Google’da Nuray Sayarı burç yorumları yoğun şekilde aranıyor. Peki bu haftanın burç yorumlarında neler var? Burcunuz size ne diyor? Burcunuza göre bu hafta şanslı ve şanssız olduğunuz konular hangileri.

Nuray Sayarı, 25 Şubat – 3 Mart haftalık burç yorumlarını Beyaz TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında açıkladı.

İşte Nuray Sayarı’nın haftalık burç yorumunda Koç burcunun 25 Şubat – 3 Mart haftasında dikkat etmesi gereken noktalar:

Sevgili Koçlar, hem aşk hem sosyal hayatınızda tartışmalar canınızı sıkabilir. Bu hafta ben haklıyım diye düşünecek ve bu duruma takılacaksınız. Karşı taraf sizi anlamıyorsa, ayrılmalara sebep olursunuz. Mutluluğun şifresi sizi anlamayan birine peki haklısınız demek. Bu hafta size spotum sıhhatiniz ve sağlık konusu çok önemli. En büyük armağan size sağlığınız. Bir iş arkadaşınızla olan tartışmanız biraz canınızı sıkabilir. Bu sıralar fazla harcama yapıyorsunuz dikkat. Sabır ve sakin olun bu hafta. Haklı olsanız bile kendi kendinize konuşun. Başkalarıyla tartışmaya girmeyin.