Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yasemin Kutsi’den Boğa Burcuna müjde; “Mart ayından itibaren 7 yıllık bir değişim süreci başlıyor!”

Yasemin Kutsi’den Boğa Burcuna müjde; “Mart ayından itibaren 7 yıllık bir değişim süreci başlıyor!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yasemin Kutsi youtube kanalında tüm burçlar için Mart ayını yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen ünlü astrolog, Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar;  Mart ayı değişim ayı, Uranüs sizin burcunuzda ve 7 yıl sizin burcunuzda seyredecek. Bu sizin için değişim sürecinin başlaması demek. Sakladığınız marifetleriniz ön plana çıkacak, alkış ve taktir alacaksınız. Size önerim kendinizi değişime hazır hissedin, durağanlıkta ısrarcı olmayın.

Bu dönem sabit fikirli ruh halinden sıyrılıp maceraya açık hale geleceksiniz. Mars’da sizin burcunuzda ve sizin hareketinizi tetikleyecek .Yeni bir işe başlayabilirsiniz, önünüze güzel iş fırsatları çıkabilir.  Mart ayında eş, sevgili veya nişanlısınızla bir anlaşmazlık olabilir dikkatli olmanızı öneririm. İlişkide bir durgunluk ve soğukluk yaşanabilir.

Ayın ilk 3 günü seçim yapma durumunda kalabilirsiniz, rahat davranmanızı öneririm. 1-4 Mart arasında ilişkilerle ilgili süper bir zaman dilimi, aile içi mutluluk söz konusu.  5-9 Mart arası yatırım yapmak isteyen Boğalar için çok uygun bir zaman. 7-19 Mart arası maceralara dikkat edin, özel hayatınızdaki kişiden gizli saklı işler yapmayın 13-18 Mart arası yatırımla ilgili kararlarınızı çok iyi tetkik etmenizi öneririm.  20-21 Mart’ta sezgileriniz çok güçlü, iç sesinizi dinlemenizi öneririm.