Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasemin Özilhan, Arıza dizisinin sadık bir izleyicisi oldu!

Yasemin Özilhan, Arıza dizisinin sadık bir izleyicisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, Doktorlar isimli dizideki Ela karakteri ile akıllarda yer edindi… Oyuncu, İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerine ara vermişti. En son geçen sezon Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olarak katılan Yasemin hanım hayranlarını bir hayli mutlu etmişti.

Mucize Doktor dizisinde de Doktor Ela olarak yer alan Yasemin Özilhan, Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. İş görüşmesi yaptığını anlatan oyuncuya, yeniden ekrana dönüp dönmeyeceği soruldu.

Yasemin Özilhan, “Bunu çok soruyorsunuz. Yaptım, Mucize Doktor’a konuk oldum. Çocuk varken zor oluyor. Şu an dışarıya çıktığım zaman bile ‘anne neredesin, bizi yalnız bırakıyorsun’ diyorlar. Bir iki saat yoksam bile aynı şey oluyor” diye konuştu.

Yasemin Özilhan, kendisi açısından bu saatten sonra oyunculuğun çok zor olduğunu vurguladı. Özilhan, Mucize Doktor’u güzel bir amaç için yaptığını ve bundan da memnun olduğunu ifade etti.

Aksiyon dizilerini sevdiğini ifade eden Yasemin Özilhan, Show TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisini izlediğini de belirtti. “Güzel yapılmışsa, hakkını veriyorlarsa izliyorum” diyen oyuncu, yerli veya yabancı dizi ayırımı yapmadığını söyledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.