Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda dizisinde Alya’ya veda mı ediyoruz?

Kırmızı Oda dizisinde Alya’ya veda mı ediyoruz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda, Cuma akşamları izleyicilerle tv8 ekranında buluşuyor. Bir süredir dizide konuk oyuncu olarak rol alan Melisa Sözen, Alya karakterine hayat veriyor. İstanbullu Gelin dizisindeki Yaz karakterinin hayatı olduğu ortaya çıkan Alya’nın hikayesinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda dizisinin 8. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Alya karakterinin arkasından yaklaşan bir kişinin elindeki bıçak dikkat çekiyor. Neler olacağı net değil ama, izleyicilerin Alya karakterine veda etmek istemedikleri net.

Alya bu bölümde ise ailesindeki değişimi ve anne babasıyla geçirdiği İstanbul günlerini anlatıyor. Fakat Alya’nın hikayesinin biteceği düşüncesindeki izleyiciler, böyle bir gelişme olmasını istemediklerini sosyal medyadaki yorumlarında belirtiyor.

“Alya’ya hiçbir zaman veda etmek istemiyorum” diye yorum bırakan bir dizi izleyicisine, birçok kişi de destek verdi. İzleyiciler Alya’nın hayatının nasıl ilerlediği ve neler yaşadığı konusuna odaklanmış durumda. Bu konudaki tüm detayları görmek istiyor.

Melisa Sözen’i başarıyla sürdürdüğü performansı da Alya karakterinin önemini artırdı. Alya’ya bir şey olmaması için senaristeler sosyal medyadan mesaj yollayan dizi hayranları, “Alya harikasın keşke hikayen hiç bitmese” diye mesaj yazıyor. İşte Kırmızı Oda dizisinin 8. bölümünden 2. fragman: