Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten hayranlarını çok üzecek karar!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten hayranlarını çok üzecek karar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce üçüncü çocuklarını kucaklarına alan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti hayatlarını değiştirecek bir karara vardı. Ünlü çiftin bu kararına hayranları çok üzülecek. Her ikisi de bir süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti bir süredir Londra’da. Buradan sosyal medya hesaplarında fotoğraflar paylaşan çiftin bu uzun süreli seyahatlerinin sebebi anlaşıldı.

Ünlü çiftin artık Londra’da yaşamaya karar verdiği öğrenildi. Korel ve Ergenç çifti Türkiye’de projeleri olmadığı zaman İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayacak. Çift sadece projeleri olduğunda Türkiye’de kalacak. Bu iddianın yayılmasının ardından çiftin menajeri Ayşe Barım’ın açıklaması dikkat çekti. Ayşe Barım, “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar. Bu dönem sadece tatillerini uzattılar” diye konuştu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’ten hayranlarını çok üzecek karar! 7

Bergüzar Korel arka arkaya bebek sahibi olması, Halit Ergenç de pandemi nedeniyle setlerden oldukça uzun süredir uzakta duruyor. Halit Ergenç en son 2020 yılında yayınlanan Babil dizisinde başrollerden birini oynamıştı. Oyuncu iki yıldır herhangi bir projede yer almıyor.

Bergüzar Korel ise üç çocuğunu neredeyse arka arkaya dünyaya getirmesi sebebiyle Halit Ergenç’e göre daha da uzun süredir setlerden uzakta. Bugüne kadar birçok başarılı yapımda yer alan Bergüzar Korel en son 2016 yılında ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde rol almıştı. Korel bu dizide başrolü eşi Halit Ergenç’le paylaşmıştı.

Ünlü çift bir süredir Londra’da çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyordu. Hayranları bunun kısa bir tatil olmasını arzu ediyor. İkiliden henüz bir açıklama gelmediğini de belirtelim.