Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz döneminin favori dizi çifti belli oldu; Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan!

Yaz döneminin favori dizi çifti belli oldu; Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin uzun bir aradan sonra yeniden diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. En son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle televizyonda yer alan oyuncunun, bir süredir hayranları tarafından yeni projesi merakla bekleniyordu.

Kerem Bürsin’in yaz döneminde yayına başlayacak olan Gün Işığım isimli yeni dizinin başrol erkek oyuncusu olması geniş hayran kitlesinde büyük heyecan yarattı. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da çok sayıda takipçisi bulunan ünlü oyuncu, yeniden kamera karşısına geçecek ve kariyerinde yeni bir sayfa açacak.

Kerem Bürsin’in Gün Işığım isimli yeni dizisinde başrolde yer alacağı partneri ise Hafsanur Sancaktutan olarak belirlendi. İkilinin hayranları da şimdiden sosyal medya ortamında beğeni paylaşımları yapmaya başladı. Her iki genç oyuncunun da çok sayıda hayranının olması, sosyal medya ortamında Gün Işığım dizisinin konuşulmasını sağlıyor.

Yaz döneminin favori dizi çiftlerinin başında Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın geleceğini artık sosyal medyada oluşan bu etkileşim dalgasının büyümekte olması ile anlayabilirsiniz.

Yaz döneminin favori dizi çifti belli oldu; Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan! 7

İkili yeni proje öncesinde bir araya geldi ve ilk pozlarını verdi. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın enerjisinin tuttacağını da bu görüntülerden birçok hayranı hemen fark etti.

Kerem Bürsin, “Eğleneceğiz, çok güzel olacak. Güzel bir iş de olacak, senaryosu içimize sindi. Farklı bir şey olacak, heyecanlıyız” diye konuştu.

Hafsanur Sancaktutan da “Anlaşıyoruz Kerem ile” diye konuştu ve gelecek hafta da sete çıkarak çalışmalara başlayacaklarını anlattı. Sancaktutan, en son televizyon ekranında Darmaduman isimli diziyle yer almıştı.

Ay Yapım’ın davetinde ilk kez bir araya gelen iki genç oyuncunun gülümseyen yüzleri ve iyi anlaştıklarının da kameralara yansımış olması da proje öncesinde hayranların Gün Işığım dizisine olan ilgisini artıracaktır.

Kerem Bürsin, son 15 yıllık süreçte Türk dizilerinin yurt dışında çok başarılı işlere imza attığını da söyledi. Oyuncu, “Yurt dışında çok iyi işler oluyor, bence büyük bir başarı. Ay Yapım’ın global anlamda bayağı önemli, vizyonlu ve çok başarılı bir hareket. Hepimiz için çok önemli” diye konuştu.