Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda bitti, Neslihan Atagül yeni sezonda ne yapacak? İşte ilk mesaj!

Gecenin Ucunda bitti, Neslihan Atagül yeni sezonda ne yapacak? İşte ilk mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, bu sezon Gecenin Ucunda isimli dizinin başrol kadın oyuncusu olarak iyi bir performans ortaya koydu. Kocası Kadir Doğulu ile birlikte yıllar sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, canlandırdığı Macide karakteriyle birçok hayranını etkilemeyi başardı.

Türkiye’de reytingler noktasında sıkıntılar yaşasa da 26 bölüm süren Gecenin Ucunda dizisine yurt dışında yoğun bir ilgi olması projenin planlandığı şekilde tamamlanmasını sağladı. Ahh Belinda isimli Netflix’te yayınlanan sinema projesiyle de dikkatleri üzerine çeken oyuncu, kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Ekranlardan hiçbir zaman kopmadığını belirten ünlü oyuncu, Ay Yapım’ın uluslararası olarak düzenlediği davete katıldı ve soruları yanıtladı.

Neslihan Atagül, ne yapacağına yönelik olarak kararını da vermiş. Okuduğu projeler olduğunu ve ekranlara hiçbir zaman veda etmediğini ve Ahh Belinda filmi için de iyi geri dönüşler aldığını anlatan oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ahh Belinda yaptık, güzel oldu. Hala çok izleniyor, insanlar da çok sevdi. Gecenin Ucunda’yı bitirdik, bir ay oldu. Şimdi biraz dinleneyim, tatil yapayım, projelere değerlendireyim, böyle bir süreçteyim.”

Gecenin Ucunda bitti, Neslihan Atagül yeni sezonda ne yapacak? İşte ilk mesaj! 7

Ünlü oyuncunun kocası Kadir Doğulu tarafından aldatıldığı yönünde magazin basınında ve sosyal medyada ortaya atılan iddialar da Neslihan Atagül’ü fazlasıyla üzdü.

Oyuncu, bu konuyla ilgili soruyu da yanıtladı ve şunları söyledi: “Ben ne söylersem söyleyeyim, herkes kendisine göre algılıyor ve kendisine göre yorumluyor. Tekrar söyleyeyim, bu yazılanlar gerçek dışı şeyler. Biz gayet memnunuz, keyfimiz ve neşemiz yerinde.”