Ana sayfa Dizi Fragmanları Yazık şu Eda’ya… Sen Çal Kapımı yeni gelenler başına dert oldu!

Yazık şu Eda’ya… Sen Çal Kapımı yeni gelenler başına dert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyada o kadar büyük bir ilgi görüyor ki, diğer dizilerin çok üzerinde bir etkileşim almaya devam ediyor.

Ancak reytingler konu olduğunda ise TRT1’de yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, Sen Çal Kapımı’nın önünde bulunuyor. Diziye hareket katmak ve eski reyting oranlarına ulaşmak için hikayede önemli değişikler var. Diziye İlayda Çevik Balca Koçak karakteri ile katılmıştı. Bir de Eda’nın babaannesi karakterinde Ayşegül İşsever dizinin kadrosuna katıldı.

Ancak bu iki karakter de Eda için büyük dertlerin başlangıcı anlamı taşıyor. Eda – Serkan aşkı şimdi daha büyük bir sınav verecek. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 24. bölümünden 2. fragman yayınlandı. 26 Aralık Cumartesi akşamı izleyicilerin hem Balca’ya hem de Semiha karakterine yönelik ciddi bir tepkisi olacak gibi duruyor.

Balca ve Semiha işbirliği yapacak. Bunun nedeni ise Eda ile Serkan’ı ayırmak… Semiha hanım, torunu Eda’nın Serkan Bolat ile aşk yaşamasını istemiyor.

Bu ikisini ayırmak isteyen Balca ile Semiha hanımın amaçları birbiri ile aynı olunca büyük bir ittifakı da ekranda göreceğiz.

Yani, diziye yeni katılan 2 karakter de Eda’nın başına büyük bir dert açacak. Bu noktada Serkan da sınav verecek ve ikilinin aşkı bu büyük sınavda nasıl yaralar alacak izleyiciler heyecanla takip edecektir.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 24. bölümden 2. fragmanı: