Ana sayfa Dizi Haberleri Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk sen neymişsin böyle! Karakter, Yiğit Kirazcı’nın aklından çıkmıyor!

Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk sen neymişsin böyle! Karakter, Yiğit Kirazcı’nın aklından çıkmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı, Evlilik Hakkında Her Şey isimli televizyon dizisinde Yıldırım isimli karakteri canlandırıyor. Salı akşamları Fox TV’de yayınlanan dizide başrolde yer alan oyuncu, performansı ile hayranlık uyandırıyor.

Özel hayatında Pınar Deniz ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde yer alan oyuncu, Onedio’nun youtube programının konuğu oldu. Yiğit Kirazcı, şu ana kadar yaptığı işler içinde kendisine en yakın hissettiği karakteri, bir hayranının sorusu üzerine yanıtladı.

Yiğit Kirazcı, bu soruya Tuna karakterini hatırlatarak yanıt verdi. Seviyor Sevmiyor isimli dizideki Tuna karakterini kendisine çok yakın hissettiğini ilk kez açıklayan oyuncu, 2016-2017 sezonunda 28 bölüm süren yapımda başrolde yer aldı.

Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk sen neymişsin böyle! Karakter, Yiğit Kirazcı'nın aklından çıkmıyor! 7

Gökhan Alkan, Zeynep Çamcı, Gonca Sarıyıldız, Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimlerle birlikte dizide başarılı bir performans sergileyen Yiğit Kirazcı, Tuna karakterini unutamamış.

Tuna, karşılıksız seven bir karakterdi. Dizi izleyicileri de Tuna Ertürk karakterinin doğallığını, enerjisini, umudunu çok sevmişti. Kendisinden ziyade başkalarını düşünen birisiydi o. Hem güzel bakıyordu hem de yüreği sevgiyle doluydu.

İşte Yiğit Kirazcı, bu karakteri kariyeri boyunca hiç unutmadı. Yıllar sonra bile bir hayranının sorusu üzerine oyuncu Tuna karakterini tekrar hatırlattı.

Seviyor Sevmiyor dizisi de bir dönem çok sevilen ve hayranlarının erken bittiğini düşündüğü yapımlardan birisi olmuştu. Yiğit Kirazcı o dönemde yeni yeni parlıyordu ve çok da tedirgindi. Karakteri canlandırmaya başlarken teknik çalışmalara takılan oyuncu, bölümler geçtikçe daha rahatladı ve Tuna karakterini içselleştirmeyi başardı. Bu da izleyicilerin dikkatinden kaçmadı ve hayranları, ünlü oyuncuyu en çok da bu karakteri ile akıllarına yazdı.