Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz 24 Ocak Perşembe günü Onur Büyüktopçu, programa katılanları ikiyüzlülükle suçladı!

Yemekteyiz 24 Ocak Perşembe günü Onur Büyüktopçu, programa katılanları ikiyüzlülükle suçladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8 kanalında ekrana gelen Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz programında bugün Gülten Demir’in evine konuk olundu.

Hafta başından beri masada bitmek bilmeyen tartışmalar, yarışmacıların birbirleriyle tartışmalarına “saygısızlık yapmayın” uyarısında bulunan Onur Büyüktopçu, aynı konular yine gündeme gelince çileden çıktı!

Tartışmanın daha önceki günlerde yarışan kişiler arasında ev sahipliğinin kötü olması konusuna gelince, Büyüktopçu, bu durumun puanlara yansımaması gerektiğini, bunun bir yemek yarışması olduğunu hatırlattı ve “Ev sahipliği de vardır puanlarım içinde ama bu yüzdelik dilimde çok fazla yer kaplamaz. Lezzet, tat önemlidir” uyarısında bulundu.

Yarışmacıların birbirlerini suçlamaya başlaması üzerine iyice sinirlenen Onur Büyüktopçu, programa katılan pek çok kişinin, yarışmada birbirlerini yediklerini ama sonrasında hiç bir şey olmamış gibi selfieler paylaştığını, resmen şov yaptıklarını söyledi. Kamera önünde başka, kamera arkasında başka tavırlar sergileyen yarışmacılar olduğunu ifade eden Topçu, ‘Yazık bize!’ diyerek isyan etti…

Yemekteyiz 24 Ocak Perşembe günü Onur Büyüktopçu, programa katılanları ikiyüzlülükle suçladı! 7

Programda yaşanan tartışmalarla ilgili serzenişte bulunan Büyüktopçu, “Bütün hafta boyunca burada kavga ediyorsunuz, tartışıyorsunuz, sonra da selfieler geliyor, biz çok iyi arkadaşız bilmem ne! Eğer seviyorsanız sevginizi gösterin! Bugün de gördüm yaşadım. Birbirini yiyor insanlar, dışarıda konuşmuyorlar. Sonuncu oluyorlar, yine topu bize atıyorlar. ‘Biz aslında böyle insanlar değiliz”… Ne demek böyle insanlar değiliz! Türk halkı görüyor! Sonra da sonuncu olan niyeyse sarmaş dolaş, yanak yanağa pozlar veriliyor. Ya şimdi birbirinize iyi davranın ya da hiç görüşmeyin!” diyerek masadan kalkıp gitti!

Sürekli her hafta aynı durumun yaşanmasından dem vuran Onur Büyüktopçu, “Masada tartışıyorlar sonra da selfieler çekiyorsunuz, biz böyle insanlar değiliz diye. Ya olduğun gibi ol… Ben de anlamıyorum insanların bu tavrını. Garezleri seyirciye, şov yapalım, bilmem ne yapalım kafasına giriyorsunuz! Yemek eleştirin, tat eleştirin! Valla biz böyle bir toplum olmuşuz, yazık bize!” diye konuştu…