Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının 14-18 Ocak haftasında yarışacak isimler belli oldu.

Yeni haftanın ilk gününde eleştirilerin havada uçuşacağı, yarışmacının tüm iddialı tavırlarına karşın yemekleri genel olarak eleştiri aldı.

Haftanın ilk gününde masada yaşanan eleştirilere karşın masada daha sakin bir hava hakimdi.

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler? 11

İlk gün yarışmacısı Yeliz Odabaş. 37 yaşında 2 çocuk annesi. Pazarlama işiyle uğraşıyor. İşi gereği yurdun dört bir yanını dolaşıyor.Ek olarak bir güzellik salonunda manikür pedikür yaparak ek gelir sağlıyor.

Yeliz Hanım’ın menüsü şöyle:

Yayla çorbası
Fırında tavuklu mantar
Mevsim salatası
Karnıyarık
Şehriyeli pirinç pilavı
Burma tatlısı

Yeliz Hanım’ın Yayla Çorbası, genel olarak yarışmacılar tarafından beğenildi. Ara sıcak olan fırında tavuklu mantar, altına konulan ekmekler nedeniyle eleştiri aldı. Tadı bazı yarışmacılar tarafından beğenilse de yemeğin bir ara sıcak olup olmadığı tartışması da uzun süre masada yapıldı.

Ana yemek olan karnıyarığı kimse beğenmedi. Yanında gelen pilava yarışmacının bulyon koymuş olması eleştiri konusu oldu.

Salatası sulanan yarışmacı, bu konuda da tüm yarışmacılardan eleştiri aldı. Eliyle açtığı şerbetli bir tatlı olan Burma Tatlısı da çok sert bulundu ve beğenilmedi.

Yeliz Hanım’ın aldığı puanlar şöyle:

Meryem Hanım 2, Sibel Hanım 3, Sefer Bey 3, Ayşegül Hanım 2 puan verdi.

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler? 12

2. gün yarışmacısı Ayşegül Kılıç. 28 yaşındaki Kılıç, bir yatırım uzmanı ve Diyarbakırlı. En büyük tutkuları dansetmek, müzik, tenis ve yemek yapmak. “Pratik zekam var. Biraz ukalayım, en büyük isteğim mütevazi olabilmek” diyen yarışmacı, haftanın en sivri dilli yarışmacısı olmaya aday gibi görünüyor!

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler? 13

3. gün yarışmacısı ise Sefer Onursal. 53 yaşında olan Onursal’ın ilk evliliğinden 2 2 kız çocuğu var. İş hayatına komi olarak başlayan ve şimdilerde kendi restaurantını açmaya çalışan bir kişi.

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler? 14

4. gün yarışmacısı Meryem Dündar. 54 yaşındaki yarışmacı Kahramanmaraşlı. Ev hanımı, daha önce bir hastanede çalışmış. 3 çocuk annesi olan Meryem Hanım, boş zamanlarında resim, dikiş, nakış kursuna gidiyor.

Yemekteyiz bugün 14 Ocak Pazartesi yeni bölümde neler oldu? Haftanın yarışmacıları kimler? 15

5. gün yarışmacısı Sibel Kırlı. 43 yaşındaki Kırlı, 2 çocuk annesi bir ev hanımı. Hayatında hiç çalışmamış. Kendisini anlatırken tam bir alışveriş tutkunu olduğunu, rakamlara takıntılı ve inatçı olduğunu belirtiyor. Yemek konusunda da son derece iddialı olduğunu söyleyen bir kişi.