Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı?

Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Yemekteyiz programının sezon finali yaklaşırken 17-21 Haziran haftasının ilk gününde Özge Bilici yarıştı.

Bilici, 31 yaşında ev hanımı ve Amasyalı bir kişi. 9 yıllık evli olan Özge Hanım’ın iki çocuğu var. Mutfakta iddialı olduğunu söyleyen Özge Hanım, daha önce kuaförlük, muhasebecilik ve satış danışmanlığı gibi işler yapmış ancak artık çalışmıyor.

Özge Hanım, mutfakta hayli iddialı. Mutfakta yemek yapmayı seven Özge Bilici, yarışmada birinci olacağını iddia ediyor.

Özge Bilici’nin menüsü şöyle:

Ezo gelin çorbası
Suda börek
Mısırlı salata
Patlıcanlı etli güveç
Sebzeli bulgur pilavı
Taş kadayıf tatlısı

Özge Hanım’a kaç puan verdiler?

Seyit Bey 4
Çağatay Bey 6
Büşra Hanım 4
Kübra Hanım 2

İşte 17-21 Haziran haftası yarışmacıları:

Birinci gün yarışmacısı Özge Bilici. 31 yaşında, ev hanımı Amasyalı, 9 yıllık evli iki çocuğu var. Daha önce muhasebecilik, kuaförlük ve satış danışmanlığı yapan yarışmacı şimdi çalışmıyor. Düşündüğünü pat diye söyleyen biri olarak kendisini tanımlıyor.

Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı? 10

Haftanın 2. günü yarışmacısı Kübra Dirikol. 20 yaşında Siirtli ve tıbbi laboratuvar teknikeri. Ancak şu anda çalışmıyor.  Kendisini ani çıkışları olan bir kişi olarak tanımlıyor.

Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı? 11

Haftanın 3. günü yarışacak isim Seyithan Başkan. Aşçı, 42 yaşında, Batmanlı. 20 yıllık evli 10 yaşında kızı var. Aşçılık mesleğinden dolayı 1. olacağını söylüyor.

Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı? 12

Haftanın 4. günü yarışmacısı Büşra Töre. 27 yaşında, ev hanımı ve Erzurumlu. 3 yıllık evli ve bir çocuğu var. İşten ayrılınca en büyük favorisinin yemek yapmak olduğunu ve dolayısıyla yarışmada da iddialı olduğunu kazanacağını söylüyor.

Yemekteyiz bugün 17 Haziran Pazartesi 405. bölümde Özge Bilici kaç puan aldı? 13

Haftanın 5. günü yarışmacısı Çağatay Bostancı. 25 yaşında, öğrenci ve Çorumlu. Makina mühendisliği okuyor. Aynı zamanda oturduğu sitenin kafesini yönetiyor. Anlaşılması kolay bir insan olduğunu ve sivri noktaları olmadığını söylüyor.