Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma final gününde kavga çıktı! Saygısız, tahrik ediyor, çocuk gibi lafları havada uçuştu!

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma final gününde kavga çıktı! Saygısız, tahrik ediyor, çocuk gibi lafları havada uçuştu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Yemekteyiz programının final gününde kavga çıktı!

Puanların açıklanacağı son sohbette, hafta boyunca sürekli olarak atışan Gülizar Ayan ve Merve Çakır, programın son dakikalarında da tartışmaya devam etti.

Merve Çakır, Sürekli bana bulaştı, bana mı oynadı bilmiyorum ama sürekli Mervenin masası dedi, Merve’nin yemeği dedi, masalar değişti, hep benden bahsettim.

Kendisini ön plana çıkarmak istedi. Saygısızlık yapmamı bekledi, kendini ön plana çıkarmak için hangisine yürüsem gelir, yaşımın küçüklüğünden dolayı bana yürüdü ki üzülsünler ona, ön planda olsun istedi herhalde.

Onur Büyüktopçu, yemekleri eleştirmek yerine yarışmacıların birbirlerinin yaşına, cinsiyetine, tarzına takmalarına dikkat çekerek “Beyza Hanım bir sosyal sorumluluk adına burada. Ama sen git makyaj yap evinde, sen çocuksun… Bence Merve Hanım 18 yaşında olmasına karşın olgunlukla karşıladı diye düşünüyorum. Masada çok fazla üstünüze gidildi ama sonraki günlerde siz de bu kişilerin yemeklerini beğenmemeye başladınız. Herkesin beğendiği çorbayı, yemeği siz beğenmediniz” yorumunu yaptı.

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma final gününde kavga çıktı! Saygısız, tahrik ediyor, çocuk gibi lafları havada uçuştu! 8

Merve hiç misafirperver değildi!

Merve Hanım, “Kimseden 5 gün boyunca kimseden bir şey öğrenmedim” sözlerini onaylayarak şöyle devam etti: “Şeflerimden öğrendiğim yeter. Öğrenmenin yaşı yoktur ama ben bunu söyledim, samimi bulmadım yorumlarını ve öğrenecek bir şey olmadı.”

“Merve Hanım misafirperver değildi, bize iyi davranmadı” diyen Abdülkadir Bey, “Ben sizi cesaretinizden dolayı çok takdir ediyorum. Yaş itibariyle biraz da büyüklerinize saygı duyarak eleştirilerini dinleyerek yapsaydınız gerçekten size karşı olan görüş açımız değişik olacaktı” diyerek yarışmacıyı eleştirdi.

Merve Çakır ise, “Bu kadar çok bağırmaya, daha yemeği yemeden yorum yapmaya rağmen saygımı koruduğumu düşünüyorum. Ben misafirperverliğimi korudum” dedi.

Yemekteyiz bugün 28 Aralık Cuma final gününde kavga çıktı! Saygısız, tahrik ediyor, çocuk gibi lafları havada uçuştu! 9

Beni tahrik ediyor! Çok saygısızsın!

Gülizar Ayan, “Ben sizden büyüğüm. Siz sürekli en başından beri, ilk masanıza oturduğumuzdan beri hatta kapıyı açtığınızda bile, kapıyı açtığınızda gelen misafirinize sanki ‘Siz kimsiniz de benim evime geliyorsunuz’ gibi bir ifadeniz var” diye laf attı. Mimikleriyle Merve Hanım’ın taklidini yapması ise Merve Hanım’i iyice delirtti.

İyice gerilen Merve Çakır, “Çok saygısızsınız, siz gerçekten çok saygısız bir insansınız” yanıtını verdi ama Gülizar Ayan, yarışmacıya yüklenmeye devam etti ve hareketlerinin kendisini rahatsız ettiğini söyleyerek “Buradan karşımda ya, beni buradan inanılmaz tahrik ediyor” sözleriyle ortamı iyice gerdi.

Merve Hanım, Gülizar Hanım’ın yemeğine neden 3 verdiğini bu tartışma sonrasında açıklamak istemedi ve “Beni ağlama raddesine getirdiği için konuşmak istemiyorum. Lütfen benimle konuşmayın” diyerek yorum yapmamdı.

Gülizar Hanım’ın yüzünü buruşturarak “Ayy kıyamam! Çocuk gibi ağlayacaksan çocuk parkında oynasaydın” sözleri buz gibi bir hava estirdi yarışmada.

Haftanın birincisinin kim olduğunun açıklanacağı anda gerginlik yeniden yükseldi. Merve Hanım, Gülizar Hanım’ın masasına bakınca onun birinci olması ile ilgili olarak “Ben onun gibi saygısız, karşısındakini çekemeyen bir insan değilim. Bunun sevmemekle, sevmekle ilgisi yok, masasıyla alakası var. İsterdim masa açısından” dedi.

Gülizar Hanım’ın ise “Merve hanım sayesinde birinci olacaksam şu an ondan bile vazgeçtim. Taktik yapabilmiş herkese ama tutmamış maalesef” şeklindeki sözleri dikkat çekti…