Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında ilginç gelişme! Kimse ne olduğunu anlayamamıştı, açıklama geldi!

Yemekteyiz programında ilginç gelişme! Kimse ne olduğunu anlayamamıştı, açıklama geldi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Bu hafta yeni bölümleri bekleyen izleyiciler, Pazartesi günü eski bölümlerle karşılaşınca şaşırmıştı.

Programla ilgili açıklama Onur Büyüktopçu’dan geldi ve sosyal medya hesabından ‘Yeni bölümlerle geliyoruz’ açıklamasını yapmıştı.

5 yarışmacının hafta içi yarıştığı programın Pazartesi yeni bölümünün olmaması ve Salı günü de yayınlanmaması üzerine, bu hafta yeni bölümün olmayacağı düşünülüyordu.

Ancak Çarşamba günü yeni bölümün yayınlanması herkesi şaşırttı! 5 yarışmacının yarıştığı programda yaşanan bu gelişme çok şaşırttı.

Hafta ortasında başlayan programla ilgili bu durum kafaları çok karıştırdı!

Açıklama ise yine Onur Büyüktopçu’dan geldi. Büyüktopçu, bu haftaya özel olarak programın Çarşamba başlayıp Pazar gününe kadar süreceğini belirten bir açıklama yaptı.

Haftaya gecikmeli başlayan programla ilgili Onur Büyüktopçu’nun sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜMÜ BUGÜN BAŞLIYOR. Bu haftaya özel çarşamba – pazar arası saat 15.15’te tv8 ekranlarında ❤️ #yemekteyiz #eğlence #onurbüyüktopçu #yarışma #tv #tvshow #tv8 #fun #yeni”

İşte bu haftanın yarışmacıları ve yeni bölümlerin fragmanı: