Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında isyan ettiren yarışmacı! Onur Büyüktopçu’dan sert çıkış!

Yemekteyiz programında isyan ettiren yarışmacı! Onur Büyüktopçu’dan sert çıkış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının Best Of bölümlerinde eski yarışmacılar yeniden yarışıyor.

Geçtiğimiz sezon yarışmaya katılan isimlerden bazıları, ilk katıldıklarında sergiledikleri antipatik tavırları devam ettiriyorlar.

Haftanın en sivri dilli yarışmacısı İlker Özten, Nazan Güngörmüş’ün evinde ekran başındakileri ve masadaki diğer yarışmacıları çileden çıkarırken, Onur Büyüktopçu’nun da sabrını taşırdı!

Eleştirileri o kadar çok sürdü ki diğer yarışmacılara neredeyse fırsat vermedi.

Ev sahibinin yaptığı değişik yemekleri yerden yere vuran İlker Bey, olmadık itirazlarıyla diğer yarışmacıların da tepkisini aldı.

Ana yemekte tavuk butu dolma, şinitzel ve siyah pirinç ikram eden Nazan Hanım’a “Kaş yapayım derken göz çıkarmış, onu da yapayım bunu da yapayım demiş. Bizi ağır proteinden dolayı öldürecek” diyerek menüsünün ağır olmasıyla eleştirdi.

Yemeklere çatalın ucuyla bakan İlker Bey, sunumları beğense de yemekleri beğenmedi.

Herkesin büyük zahmetlerle yapılan ve görsel bir şölen gibi sunulan tatlıyı beğenmesine karşılık, İlker Bey, ona da bir mazeret bulmayı başardı.

Çevresinden de yorumları nedeniyle tepki aldığı anlaşılan İlker Bey’in şu sözü ise hayli manidardı: “Siz de beni canavar yaptınız. Millet artık beni sokakta kovalayacak. Ben canavar değilim, insanım ben de!”

Ev sahibinin Çin’de gördüğü tavuk dolmasına laf eden İlker Bey, “Ne güzel Türk yemeklerimiz var, onları yapsaydınız” şeklindeki eleştirisi de tepki aldı.

Yemekteyiz programında isyan ettiren yarışmacı! Onur Büyüktopçu'dan sert çıkış! 8

Nazan Hanım, “Ben bir tablo sunmak istedim ama herkes bakar, yorumlar farklı olur” diyerek İlker Bey’in eleştirilerine ev sahibi olarak sakin kalmaya çalıştı.

Masanın diğer ucunda oturan Sami Bey ise İlker Bey’in tavırları için “Bilenmiş de gelmiş adeta” yorumunu yaparak “Siz çıldırıksınız. Çıldırmışsınız!” yorumunu yaptı.

Mükemmel bir sunum olarak adlandırılan Altın Kafeste Bülbül Yuvası tatlısı ve devekuşu yumurtası tatlısının servisinde de kriz yaşandı. İki tatlıyı aynı anda sunan ev sahibinin bu jestine herkes bayılırken ve tatlı ile ilgili olumlu yorumlar yaparken İlker Bey’in sadece bülbül yuvasının tadına bakıp beğenmediğini, kuru bulduğunu söyleyip, menüde olmayan tatlıyı yemeyeceğini belirtmesi de dikkat çekti.

Onur Büyüktopçu, İlker Bey’in yemekleri özellikle beğenmeyip sürekli eleştirdiğine isim vermeden işaret etti ve duruma isyan etti.

Mutfaktaki röportajında “Doldum artık şurama kadar. Hiç bir şeyi beğenmediler! Bu bir yarışma, sırf birilerine 1 vereyim diye beğenmedim diyor birileri… Ben bunları göreceğim. Cuma günü Allah bana sabır versin, Cuma günü umarım şu işareti yapmam” diyerek birilerini yarışmadan kovabileceğinin de sinyalini şimdiden verdi.

Yemekteyiz programında isyan ettiren yarışmacı! Onur Büyüktopçu'dan sert çıkış! 9

Altın kafeste bülbül yuvası tatlısı

Haftanın yarışmacıları kimler?

İlk gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.