Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun yüzüne ne oldu?

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu’nun yüzüne ne oldu?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay

tv8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programının bugün (15 Ocak Salı) yayınlanan yeni bölümünde Onur Büyüktopçu, yüzündeki maske ile izleyenleri güldürdü!

Yarışmacı Ayşegül Kılıç’ın evinde hazırlıklar sırasında yüzüne maske süren Büyüktopçu’nun hali, ekran başındakileri de hayli eğlendi.

2. gün yarışmacısı, ara sıcak olarak avakado mezesi hazırlarken, yüze de sürülebileceğini söyledi.

Büyüktopçu’ya “Sizin de maske yapmanız lazım artık!” diyen yarışmacıya, annesinin hayatı boyunca bir krem dahi sürmediğini ama çok güzel bir cildi olduğunu anlatan Büyüktopçu, sürmekten vazgeçti.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu'nun yüzüne ne oldu? 8

Ancak yarışmacının cildinde gözenekler olduğunu söylemesi üzerine önce istemeyen Onur Büyüktopçu’nun salona gittiğinde dayanamayıp avakado sürmeye karar verdiği görüldü.

Büyüktopçu, küçük bir tabağa konulan avakadoyu alıp yüzüne sürmeye başladı. Büyüktopçu, bu sırada esprili bir şekilde Yotuber’lar gibi ‘Kanalıma hoşgeldiniz, bugünkü maskemiz avakado maskesi’ diyerek yüzüne sürmeye başladı.

Onur Büyüktopçu’nun yüzündeki yeşil maske ve mavi gözleriyle ekrandaki hali ise izleyenleri güldürdü.

Yemekteyiz programında Onur Büyüktopçu'nun yüzüne ne oldu? 9

Ünlü oyuncu, Kiralık Aşk dizisinde Koriş karakterini oynarken, Nergis Kumbasar ile rol gereği pek çok kez maske yaptıklarını hatırlattı.

Bu arada dış sesin durumla dalga geçmesi ve yeşil maskesi ile Onur Büyüktopçu’yu Shrek karakterine benzetmesinden sonra ekrana karakterin görseli de getirilince herkesi bir gülme aldı!