Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında yarışmacılar birbirine girdi!

Yemekteyiz programında yarışmacılar birbirine girdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasının Best Of bölümleri devam ediyor.

Haftanın finalinde Sami Batuhan Yoldaş’ın evine konuk olundu.

Haftanın en sivri dilli yarışmacısı İlker Özten, yine masayı yorumlarıyla birbirine kattı.

Modacı olan İlker Bey’in eleştirilerini sivri dille yapmasının yanı sıra diğer yarışmacılarla sürekli polemiğe girmesi, hafta boyunca ekran başındakilerin de sabrını taşırdı.

Haftanın son günü de durum değişmedi. İclal Aslan ile İlker Özten, masada gerginlik yaşadı.

Yemekteyiz programında yarışmacılar birbirine girdi! 8

İlker Bey’in yaptığı İslim Kebabı’nın ne olduğu bilmeyen İclal Hanım, Batuhan Bey’in masasında kuyu kebabı ile ilgili yorumlarını yaparken İlker Bey, sürekli sözünü kesti.

İlker beyin sürekli konuşması, kimseye yorum yaparken fırsat vermemesi herkesi çileden çıkarırken, İclal Hanım ise daha fazla dayanamayarak kavgaya girdi.

Kuyu kebabının ne olduğunu anlatmaya koyulan İlker Bey’in “Daha islim kebabını bile bilmiyorsun” sözleri üzerine İclal Hanım, iyice gerildi ve masaya vurmaya başladı. “Yeter artık yeter! Böyle cümleler kullanmayın artık bana. Bir daha bu cümleyi kullanmayın. En büyük saygısız sizsiniz. Düzgün konuşun benle, cümlelerinizi düzgün kullanın” diyerek İlker Bey’e sert çıktı.

Yemekteyiz programında yarışmacılar birbirine girdi! 9

Haftanın yarışmacıları kimler?

1. gün yarışmacısı İclal Aslan 40 yaşında esnaf. Evli ve 2 çocuk annesi olan yarışmacı, daha önce katıldığında birinci olmuştu.

2. gün yarışmacısı Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında tasarımcı. Aslen Giresunlu olan yarışmacı 8 yıllık evli ve 2 çocuk annesi. Daha önce yarışmaya katıldığında 2. olmuştu.

3. gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş, ev hanımı. 66 yaşındaki yarışmacı, 2 kız ve 2 torun sahibi. Boş zamanlarında el işi dikiş yapmayı seviyor.

4. gün yarışmacısı İlker Özten Modacı, 47 yaşındaki İlker Bey İzmirli. 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 4. olmuştu.

5. gün yarışmacısı Sami Batuhan Yoldaş, kadın kuaförü. 51 yaşında İstanbullu ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.