Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasının yeni sezonunda, herkesin çok merak ettiği bir konu var!

Yemekteyiz yarışmasının yeni sezonunda, herkesin çok merak ettiği bir konu var!

tarafından zk zk
tv8 ekranlarında geçtiğimiz sezon gündüz kuşağının çok konuşulan yarışması olan Yemekteyiz, bu sezon rakiplerine karşı da bir mücadele verecek!

Zuhal Topal’ın da benzer bir programla ekrana geleceği öğrenilmişti.

Onur Büyüktopçu’nun sunduğu yarışma, geçtiğimiz sezon yarışmada yaşanan pek çok olayla gündeme gelmiş, ancak hemen herkesin içinden çıkamadığı bir soruyu da yanıtsız bırakmıştı.

Gündelik hayatında gayet normal görünen insanların içinden zaman zaman çıkan öyle haller oldu ki yarışmacılar özellikle mi seçiliyor, yoksa yarışma sayesinde insanın geleceği noktayı mı görüyoruz kimse anlayamadı!

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde Yemekteyiz ile ilgili bir yazı kaleme aldı.
Bakın neler söylüyor:

Yemekteyiz yarışmasının yeni sezonunda, herkesin çok merak ettiği bir konu var! 7

“BIÇAKLAR YİNE BİLENMİŞ…

Gönlümün efendisi geri döndü. Bu köşenin okurları “Yemekteyiz” isimli programa hassasiyetle yaklaştığımı bilirler…

Dün yeni yayın dönemine başladı yarışma. Sanki dün bırakmış gibi bir hali vardı. Onur Büyüktopçu uzun tatilden iyiden iyiye kilo vererek çıkmıştı ki bu durum sezon sonuna kadar devam eder mi merak ediyorum…

Merak ettiğim diğer konu ise yeni yarışmacıların yine bıçağını bilemiş arkadaşlardan seçilmesi. İnsanımız oturup “Bir gün “Yemekteyiz” yarışmasına katılırsam karanlık yüzümü şöyle göstereyim” filan diye özel antrenman mı yapıyor acaba? Vay arkadaş diyor, hayırlı sezonlar diliyorum!”