Ana sayfa Sosyal Medya Yeni anne Özge Özder’in evine çiçek yağıyor! En büyük yardımcı annesi ve eşi

Yeni anne Özge Özder’in evine çiçek yağıyor! En büyük yardımcı annesi ve eşi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Özder, 14 Şubat günü kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmişti. Oyuncu, son ana kadar rol aldığı Sadakatsiz dizisinden de ayrılmadı. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özge Özder, henüz 10 günlük olan kızı Eva Luna ile yeni hayatına alışmaya çalışırken, tebrik eden yakınları, sevenleri ve hayranlarından gelen hediyeleri de sosyal medyadan paylaşıyor.

Oyuncunun en büyük yardımcısı ise annesi ve eşi Sinan Güleryüz. Yaptığı paylaşımlarda eşinin bebeklerinin bakımıyla yakından ilgilendiğini gösteren oyuncu, Eva Luna ile babasının görüntülerini de paylaşıyor zaman zaman.

Özge Özder, enerjisi, samimiyeti, doğallığı ile de dikkat çeken bir isim. Oyuncunun doğuma kadar dizideki işine devam etmesi ve doğumdan iki gün sonra sete gidip kalan sahnesini çekmesi de takdir toplamıştı.

Sadakatsiz dizisinde Doktor Derya karakterine hayat veren Oyuncu, bir kaç hafta sonra yeniden diziye dönecek. Hikaye gereği Derya, İsveç’e eğitim için gitti olarak gösterildi.

Özge Özder, yeni anne olarak kızının bakımıyla ilgilenirken, evdeki telaşlı ama keyifli hallerini de paylaşmakta. Yaptığı bir paylaşımdan kareleri de aşağıda görebilirsiniz.

Yeni anne Özge Özder'in evine çiçek yağıyor! En büyük yardımcı annesi ve eşi 8

Eşi Sinan Güleryüz Eva ile ilgilenirken, oyuncunun annesi de sevenleri tarafından eve gönderilen çiçeklere yer bulmaya çalışırken görülüyor.

Yeni anne Özge Özder'in evine çiçek yağıyor! En büyük yardımcı annesi ve eşi 9