Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisindeki tuhaf görüntü dikkat çekti!

Masumlar Apartmanı dizisindeki tuhaf görüntü dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, dün akşam 23. bölümü ile ekrandaydı. Diziyi takip edenler için çok özel anlar yaşandı yeni bölümde. Yıllardır evden çıkamayan Safiye’yi bir şekilde ikna eden Naci’nin onu sinemaya kadar götürmesi, herkes için ayrı bir heyecan yarattı. Adeta ekrana kilitlenerek o anları izleyenler, sonunda Safiye’nin travmalarından kurtulmaya başlamasından hayli mutlu.

Tabii Naci’nin yaşadığı hastalık nedeniyle bir tarafı da buruk izleyicinin. Zira kısa bir süre içinde diziden ayrılacağı da biliniyor. Naci karakterini oynayan Tansel Öngel’in misafir oyunculuğu 13 bölüm olarak planlanmıştı ama hikaye gereği biraz uzatıldığı konuşuluyor.

Yine de bu durumun fazla uzun sürmeyeceği, karakterin rahatsızlığının ilerlemesinden de belli. Bu arada Naci ile Safiye’nin sinemaya gittikleri sahnede amatör bir görüntü vardı ki farkedenler bu durumu Masumlar Apartmanı gibi bir diziye pek yakıştıramadı!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Naci, Safiye’yi bir şekilde konuşa konuşa farkettirmeden sinemanın önüne kadar götürüyor. Caddenin karşı tarafında ikili, sinemanın olduğu binaya bakıyorlar.

Masumlar Apartmanı dizisindeki tuhaf görüntü dikkat çekti! 7

Fakat binanın üzerine sonradan montajda oturtulduğu çok belli olan sahnede kocaman ‘Sinema’ yazısı son derece amatörce bir şekilde binanın üzerine oturtulmuş! O kadar ki alttaki pencerenin üst kısmını da kaplıyor. Sonradan yerleştirdiği o kadar ortada ki o sahneyi gören bazı izleyiciler, diziye bu amatörlüğü yakıştıramadıklarını da ifade ediyorlar sosyal medyada.

Bu arada güzel bir sürpriz ise sinemadaki afişler oldu. Gerçekte olmayan filmlerin afişleriyle süslüydü sinema ve tüm afişlerde dizideki oyuncuların isimleri yer alıyordu…