Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni baba olan Onur Buldu’nun yeni dizisi de başlıyor!

Yeni baba olan Onur Buldu’nun yeni dizisi de başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Komedi rollerinin aranılan isimlerinden olan Onur Buldu, uzun yıllar boyunca Güldür Güldür Show ekibinin bir parçası oldu. Bilal karakteri ile uzun yıllardır hem sahnede hem de televizyon ekranında sevenlerinin ilgisini gören oyuncu, bu sezon ise bambaşka bir yolculuğa çıktı.

Güldür Güldür Show ekibinden ayrılan ve farklı karakterleri canlandırdığı Sizi Dinliyorum isimli diziyle Exxen platformunda izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, özel hayatında ise bebek mutluluğu yaşıyor.

Baba olmanın heyecanı içinde yeni dizisinin çekimlerine devam eden Onur Buldu, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Uyku diye bir şey yokmuş. Şaka yapıyorum. Kızım çok uslu, uyuyor en azından. Çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese nasip etsin.”

Yeni baba olan Onur Buldu'nun yeni dizisi de başlıyor! 7

Kız çocuk babası olmanın daha farklı bir duygu olduğunu anlatan Onur Buldu, kızı Masal’ın gülüşünün her şeye bedel olduğunu ifade etti.

Bebeği için eşine yardımcı olduğunu anlatan Onur Buldu, hayatında önemli bir değişim yaşadığını söyledi.

Yapımcılığını 25 Film’in ve başrolünü Onur Buldu’nun üstlendiği “Sizi Dinliyorum” isimli yeni dizi ise 23 Eylül Cuma gününden itibaren Exxen platformunda başlayacak.

Onur Buldu, birbirinden farklı birçok karakter ile izleyicilerle buluşacak.

Onur Buldu ve karakterleri, “Sizi Dinliyorum”da eşsiz bir ilişki terapisi deneyimi sunacak.

Kahkahanın bir an olsun eksik olmayacağı “Sizi Dinliyorum” merakla beklenen bir dizi projesi oldu.