Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Özkan yine aynı kararı verdi! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde küllerinden doğan bir kadın var!

Ebru Özkan yine aynı kararı verdi! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde küllerinden doğan bir kadın var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi atv ekranında izleyicilerle 20 Eylül Salı akşamı ilk kez buluşacak ve yeni sezonda da görünüşe bakılırsa, fırtına gibi esecek. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’i görüyoruz. Oktay Kaynarca hem yapımcı hem de başrol oyuncusu olarak da kariyerinde bir ilke imzasını atıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok etkili olmakla birlikte, yayınlanan fragmanlar ile aksiyonu bol bir dizi olacağı da anlaşıldı. Karakterler konusunda detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Cezayir Türk karakterinde izleyeceğimiz Oktay Kaynarca bir istihbarat görevlisi ve tüm hayatını geride bırakıp kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalan bir noktada. Cezayir Türk’ün onları korumak amacıyla geride bıraktığı eşi Leyla ve kızının karşısına yıllar sonra çıkacak.

Ebru Özkan yine aynı kararı verdi! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde küllerinden doğan bir kadın var! 8

Ceyazir Türk, ortadan kaybolduğu dönemde de Pelin Akil’in canlandırdığı Firuze ile yeni bir yaşam kuracak ama işler sonrasında çok karışacak. Çünkü deşifre olan Cezayir Türk, iki farklı hayatın içine düşecek.

İki ailesi olan Cezayir Türk, yıllar sonra deşifre olunca bu sefer de iki farklı kadının arasında kalacak. İşte o kadınlardan birisi Leyla. Ebru Özkan’ın canlandırdığı Leyla karakteri, Cezayir Türk’ün ilk eşi ve kızının annesi. Peki Leyla nasıl birisi olacak? Ebru Özkan, yeni dizisindeki yeni rolü hakkında ilk bilgileri verdi.

Ebru Özkan yine aynı kararı verdi! Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde küllerinden doğan bir kadın var! 9

Leyla karakterinin küllerinden doğan, güçlü bir kadın olacağını anlıyoruz. Ebru Özkan, “Leyla, çok uzun süre acı çekmiş, acılarla dolu bir yaşamın içinde ayakta durmak zorunda kalmış, hayata tutunmak zorunda kalmış bir kadın. Küllerinden yeniden doğan bir kadın. Her zaman ki gibi güçlü bir kadınla karşınızda olacağım” diye konuştu.

Ebru Özkan da güçlü ve karakterli kadın karakterlerini canlandırmayı hem çok iyi başarıyor hem de bu rolleri seviyor. Oyuncu, “Senaryoyu çok önemsemem ile alakalı bir şey, karakteri seviyorum öncelikle. Demek ki öyle, ben güçlü kadınları tercih ediyoruma geldim galiba” diye konuştu.