Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Hafsanur Sancaktutan bunu yapmış olamazsın! Dünyayla Benim Aramda’nın senaryosunun yapılmışı var!

Yok artık Hafsanur Sancaktutan bunu yapmış olamazsın! Dünyayla Benim Aramda’nın senaryosunun yapılmışı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemde yer aldığı projelerdeki etkili performansları ile çok dikkat çeken bir isim haline geldi. Oyuncu, en son Disney Plus’ta izleyicilerle buluşan 9 bölümlük Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakterini canlandırıyor.

Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile birlikte başrolde yer alan genç oyuncu adına yeni dizideki yeni rolü çok farklı bir duygu da barındırıyor. Sinem karakteri, İlkin’in sevgilisi Tolga’ya oynadığı oyunun bir parçası. Ancak onun da bu hayattan beklentileri ve arzuları var ve kimsenin onun duygularını önemsememesinden de rahatsız. Sinem karakterinin aşk oyunu noktasında yaşadığı durumun bir benzerini kendi hayatında yaşadığı itirafında bulunan oyuncu, herkesi bir kez daha şaşırttı.

Yok artık Hafsanur Sancaktutan bunu yapmış olamazsın! Dünyayla Benim Aramda'nın senaryosunun yapılmışı var! 8

Kamera Arkası isimli programa konuşan Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir’in canlandırdığı İlkin karakterinin yaptığının riskli bir şey olduğunu biliyor ama kendi hayatında da benzer bir durum yaşadığını şu sözlerle anlattı:

“Ergenliğimde benim böyle bir dönemim oldu. Tam olarak İlkin oldum bir dönem. Tam olarak İlkin’in yaşadığı durumu yaşadım. Spoiler yine olmasın, insana aşk her şeyi yaptırıyor diyemem ama kontrolü hala bende mi, hala beni seviyor mu, ilk gün gibi miyiz kontrolünü test etmek ihtiyacında bulunuyor insan. Ben yaptım bir dönem, 15 yaşlarındaydım.”

Hafsanur Sancaktutan, 15 yaşındayken sevdiği kişiyi test etmek için aynı dizinin senaryosunda olduğu gibi bir arkadaşından kendisi yerine konuşmasını istemiş. Oyuncu, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Tam olarak aynı şey. Bir arkadaşımdan fake hesap açıp benim yerime konuşmasını istedim. Sonra kız aşık olmuştu ve tabii ben de İlkin kadar olmasam da ben de onun başvurduğu yollara biraz başvurmuştum.”

Yok artık Hafsanur Sancaktutan bunu yapmış olamazsın! Dünyayla Benim Aramda'nın senaryosunun yapılmışı var! 9

Hafsanur Sancaktutan, bu yaşadıklarını senarist Pınar Bulut ve rol arkadaşı Demet Özdemir ile de konuştuğunu anlattı. Oyuncu, bir dönem İlkin gibi deneyim yaşadığını onlara anlattığını ve İlkin karakterini çok iyi anladığını söyledi.