Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni başrol kadın oyuncusu belli olan Terzi dizisinde işler tıkırında!

Yeni başrol kadın oyuncusu belli olan Terzi dizisinde işler tıkırında!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – İlk duyurusu yapıldığı günden bu yana yaşadığı aksaklıklar nedeniyle gündemden düşmeyen Terzi dizisinin yeni başrol oyuncusu nihayet belli oldu. Artık dizi için her şey yolunda. Çekimlerin hızla ilerlediği bilgisi kulaklara geldi bile.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Terzi dizisi üçüncü kadın başrol oyuncusuyla yoluna hızla devam ediyor. Dizi için en son genç ve yetenekli oyuncu Şifanur Gül ile anlaşıldı. Süslü Korkuluk olan adı Terzi olarak da değişen projede son hız ilerleniyor.

Gelen son bilgiye göre Terzi dizisinde işler artık tıkırında. Zira ekibin, dördüncü bölümün çekimlerine başladığı bilgisi geldi. Bugüne kadar başrol oyuncusu olmadan çekilen dizide ilerleme son hız devam ediyor.

Yeni başrol kadın oyuncusu belli olan Terzi dizisinde işler tıkırında! 7

Bu arada dizinin isminin değişmesiyle ilgili de ortaya bir iddia atıldı. Buna göre uluslararası dijital platform olan Netflix’te yayınlanacak ve dolayısıyla dünyanın karşısına çıkacak olan dizinin eski adı olan Süslü Korkuluk’u ingilizceye çevirmek oldukça zordu ve yeterince anlaşılır olmayacaktı. Dolayısıyla daha kolay anlaşılır olan Terzi (The Tailor) isminin tercih edildiği iddia edildi.

Öte yandan dizide Çağatay Ulusoy’un partneri olarak karşımıza çıkacak genç oyuncu Şifanur Gül’e izleyicilerin tepkisi sürüyor. Daha önce adı çok duyulmayan oyuncunun Çağatay Ulusoy’un yanına yakışmadığını öne süren izleyiciler yakışıklı aktörün yanında çok daha iddialı bir ismin bulunması gerektiğini savunuyor.

Halbuki Şifanur Gül, genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir oyuncu. 27 yaşındaki Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Anabilim Dalı’ndan mezun oldu. 2019’da ekranlara gelen Sevdim Seni Bir Kere dizisinde başrolde yer alan Gül, bu dizide Eylül karakterine hayat verdi. TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandıran Şifanur Gül, daha sonra Cam Tavanlar oyuncu kadrosunda da yer aldı. Benim Adım Melek isimli dizide İkra karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da da Firuzan karakteri ile herkesin dikkatini çekti.