Ana sayfa Sosyal Medya Kusursuz Kiracı, Bir Yaz Dizisi ve Gizli Kalsın yaz dizileri ortaya çıktı; yeni dizi çiftleri sosyal medyayı salladı!

Kusursuz Kiracı, Bir Yaz Dizisi ve Gizli Kalsın yaz dizileri ortaya çıktı; yeni dizi çiftleri sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyonda kış döneminin sonuna doğru gidilirken, yaz dönemi için projeler bir bir ortaya çıkıyor. Mayıs sonu itibariyle birçok dizinin bittiğine veya ara verdiğine şahitlik edeceğiz. Aynı zamanda yaz dizilerinin de tanıtımları dönmeye başlayacak ve yeni bir süreç yaşanacak.

Şimdiye kadar ortaya çıkan 3 yaz dizisi var. Bunlardan ikisi Fox TV’den birisi ise Kanal D’den geldi. Başka yaz dizileri de hazırlanıyor ve yakında detaylar ortaya çıkacaktır. 3 yaz dizisinin başrolleri de sosyal medyada yankılanmaya başladı. Kusursuz Kiracı isimli yeni Fox TV dizisinde Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü başrolde buluştu. İkiliden ilk selfi paylaşımı da yapıldı ve dizi hayranları adeta mest oldu. Çekimleri başlayan dizinin bir apartmanda geçeceği ve gençlere yönelik bir yapım olacağı hikayesinden anlaşılıyor.

Kusursuz Kiracı, Bir Yaz Dizisi ve Gizli Kalsın yaz dizileri ortaya çıktı; yeni dizi çiftleri sosyal medyayı salladı! 11

Kanal D ekranında yayınlanacak olan Bir Yaz Dizisi isimli proje de hayranlar tarafından merakla bekleniyor. İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisinin başrolde buluştuğu bu dizinin hikayesi de çok dikkat çekecek. Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak. Şimdiden iki genç oyuncunun hayranları sosyal medyada projeyi öne çıkartacak paylaşımlar yapmaya başladı. İkilinin uyumlu olacaklarını düşünenler, onları bir arada görmek için sabırsızlanıyor.

Kusursuz Kiracı, Bir Yaz Dizisi ve Gizli Kalsın yaz dizileri ortaya çıktı; yeni dizi çiftleri sosyal medyayı salladı! 12

Bir diğer yaz dizisi de yine Fox TV’den geliyor. Gizli Kalsın isimli bu yeni dizide Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisini bir arada göreceksiniz. Şahin Altuğ’un hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yapacağı dizinin adı Gizli Kalsın olarak netleşti. İki sivil polisin renkli macerasının anlatılacağı proje yine eğlenceli bir yapım olarak dikkatleri çekecek.

Kusursuz Kiracı, Bir Yaz Dizisi ve Gizli Kalsın yaz dizileri ortaya çıktı; yeni dizi çiftleri sosyal medyayı salladı! 13

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü,
İlayda Alişan ile Burak Yörük,
Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı,

İşte bu 3 dizi çifti yaz dönemine damgasını vurmaya geliyor. Şimdiden sosyal medyada yaşanan yüksek etkileşime bakılırsa, oyuncuların hayranları heyecanlı ve renkli bir dönem geçirecek. Yaz dizilerinin yurt dışında büyük ilgi gördüğü de biliniyor ve kanallar bu noktada da yurt dışı satışlarına odaklanacaktır.