Ana sayfa Dizi İzle Yeni bir aşk mı doğuyor? – Bizim Hikaye 39. Bölüm

Yeni bir aşk mı doğuyor? – Bizim Hikaye 39. Bölüm

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisi 39. bölümüyle 20 Eylül Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Dizinin hayranlarının başından kalkamadığı bir bölüm daha geçti. 39. bölümün yayınlanmasının ardından da önemli sahneler youtube’da kısa videolar olarak paylaşıldı.

Videodan 39. bölümün önemli sahnesini izleyebilirsiniz.

39. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermiştir. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan gelir. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe almaktadırlar. Küçük kardeşlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Filiz’in artık tek amacı onları geri kazanmaktır. Bunun içinse para kazanması gerektiğini farkındadır. Bu yolda en büyük destekçileri Çiçek ve Tülay olur ama işler umdukları gibi gitmez ve en kötüsü ise hayat Filiz’i en beklemediği yerde Barış’la sınamaya devam eder.

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’a; Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi eşlik ediyor.

Oyuncular:
Hazal Kaya
Burak Deniz
Reha Özcan
Yağız Can Konyalı
Nejat Uygur
Zeynep Selimoğlu
Alp Akar
Ömer Sevgi